Helyi sport

2014.10.10. 21:00

Szeged 2011 GA: DVTK után Vasas

Diósgyőri VTK után Vasas. Mintha egy korábbi vagy leendő NB I- es sorozatban szerepelne a Szeged 2011-Grosics Akadémia labdarúgócsapata. Ám a heti ellenfelek közül a borsodiak egy felkészülési meccs miatt látogattak el Szegedre, míg a Vasas a Merkantil Bank NB II kilencedik fordulójában érkezik vasárnap 15 órától Gyulára, a Szeged 2011-GA átmeneti otthonába. <br>

Munkatársunktól

Labdarúgó NB II, 8. forduló. Vasárnap, 15 óra, Gyula. Vezeti: [namelink name="Solymosi Péter"] (Horváth, Szilágyi).
SZEOL SC: 1–4–4–2
Vezetőedző:
[namelink name="Nyilas Elek"].
Cserék: 1 Molnár T., 8 Pászka, 12 Manga, 15 Tímár, 18 Hegedűs E.

– Egy hét alatt két komoly, tradicionális klub ellen játszhattunk a héten: ez minden labdarúgó álma. Ám nem mehetek el szó nélkül a csapatot sújtó problémák mellett sem: Kéri ötsárgás, Szabó P. beteg, Farkas M., Tímár sérült, Fitos, Pozsár még mindig nem bevethető, azaz vannak gondjaink, és nem is kell magyarázni, hogy ez a csapatösszeállításnál milyen lehetőségeket vetít előre. Ám ezt kell megoldanunk, és ebből a nehéz helyzetből kell profitálnunk, amelyre volt példa. Nem féltem a csapatot, mert hasonló helyzetben már megmutattuk a bennünk rejlő lehetőségeket – nyilatkozta Nyilas Elek, a Szeged 2011-GA vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában