Szentes és környéke

2014.09.12. 20:05

Leköszönt a szentesi testület

Szentes - Szirbik Imre polgármester egy-egy emléklappal megköszönte a képviselők négyéves munkáját.

K. E.

Hosszas vita előzte meg pénteken a szentesi képviselő-testületi ülésen azt a döntést, hogy ki legyen a könyvtár igazgatója. Azért kellett pályázatot kiírni, mert a korábbi vezető elhunyt, az elmúlt hónapban átmeneti irányítás alatt állt az intézmény, a feladatot [namelink name="Szűcs Ildikó"] kapta meg. A pályázatát ő is benyújtotta, rajta kívül két aspiráns, két férfi jelentkezett, az ülésen az egyikük meg is jelent. Szóvá tette, hogy a hét elején tartott bizottsági meghallgatáson nem vett részt, pedig szeretett volna, ennek pedig szerinte az az oka, hogy nem értesítették őt a lehetőségről, nem kapta meg az elektronikus levelet. A képviselők javasolták: a jövőre nézve vonják le ebből a fiaskóból a tanulságot, ilyen fontos ügyekben mindig győződjenek meg arról, hogy sikerült-e kézbesíteni a meghívót. Végül 9 igen szavazattal Szűcs Ildikót bízták meg a bibliotéka vezetésével.

[namelink name="Szirbik Imre"] (MSZP) polgármester egy-egy emléklappal megköszönte a képviselők négyéves munkáját, mindenki büszkén állhat a szentesiek elé, szögezte le. Akit nem választanak újra, ne keseredjen el, aki pedig bekerül a városházára, ne bízza el magát, mondta. Személyes búcsúajándékot kapott [namelink name="Halmai István"] (Fidesz), aki idén nem méretteti meg magát. A munkája miatt naponta ingázik Szentes és a megyeszékhely között, így nem tudná lelkiismeretesen ellátni a feladatot, indokolta a döntését. A városatya a tőle megszokott humorral zárta le a helyhatósági munkáját. – Annyi előnyöm van a többiekhez képest, hogy én már biztosan tudom: nem jutok be – közölte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!