Szeged és környéke

2012.04.19. 14:44

Vásárlási utalvány: mindig, mindenkor jól jön

Az ÁRKÁD Szeged ajándékutalványa az ünnepek idején különösen jó szolgálatot tehet. Amennyiben tiniknek szeretnének valamivel kedveskedni, olykor nem könnyű eltalálni, minek is örülnének igazán.

Delmagyar.hu

Az ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpont vásárlási utalványa olyan ajándék, amelyet mindazoknak ajánlunk, akik bizonytalanok. Amennyiben a szabad vásárlási döntést szeretnék átruházni nagyobb gyermekeikre, válasszák utalványunkat! Az ÁRKÁD Szeged utalványai 1000, 5000 és 10 ezer forintos címletekben kaphatók információs pultunknál, és több mint 50 üzletünkben beválthatók.



Vásárlási utalványaink a kiállítás napjától számított egy évig érvényesek. Az utalványainkat elfogadó üzletek sora folyamatosan bővül. Az elfogadóhelyeket az üzletek portálján vagy a kasszáknál jól láthatóan elhelyezett matrica jelzi. Fontos tudnivaló, hogy a felhasználásnál üzleteink pénzt vissza nem tudnak fizetni. Érdemes tehát a kisebb címleteket előnyben részesíteni. Utalványaink kizárólag az ÁRKÁD Szeged üzleteiben történő vásárlás esetén használhatók fel, ugyanis az országban található valamennyi ÁRKÁD saját utalvánnyal rendelkezik. Ajándékkártyánkról weboldalunkon, a www.arkadszeged.hu honlapon keresztül, valamint információs kolléganőinknél is tájékozódhatnak.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!