Bulvár, celeb

2013.07.28. 17:24

Michael J. Fox új tévésorozattal jelentkezik

A Parkinson-kórban szenvedő művész 13 év után tér vissza a képernyőre.

MTI

Michael J. Fox szeptembertől új sorozattal jelentkezik az NBC csatornán: a Parkinson-kórban szenvedő művész 13 év után tér vissza a képernyőre.

A The Michael J. Fox Show című vígjátéksorozat sok hasonlóságot mutat Fox valódi életével. A műsorban egy Parkinson-kórral küzdő tévést alakít, aki otthagyja a munkáját, hogy több időt tölthessen a családjával.

Fox 2000-ben jelentette be, hogy kiszáll a Kerge város című sorozatból, mert újabb kezelésekre szorul, és amíg kicsik a gyerekei, inkább velük marad. A színész szombaton a tévékritikusok szövetségének rendezvényén arról beszélt, hogy a gyerekei már felnőttek, és ezzel a sorozattal akar visszatérni a képernyőre.


A sorozat Fox saját tapasztalataira építve azokat a mulatságos szituációkat is bemutatja, amelyekbe az 52 esztendős színész mindennapi élete során került betegsége miatt. Egy jelenetben a rendőrség is kivonul az általa alakított főszereplő házához, mert ujjai remegése miatt véletlenül a 911-es vészhívó számot tárcsázza. "A Parkinsonnal az a helyzet, hogy néha frusztráló, néha mulatságos" - mondta Fox, hangsúlyozva ugyanakkor, hogy nem a Parkinson-kórra helyezik a hangsúlyt az új szériában.

A műsor szeptember 26-án debütál az NBC-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!