Egyperces

2014.06.16. 21:30

Az összegyűlt szemét ölt meg egy nőt

A felgyülemlett limlom súlya alatt beszakadt egy ház padlója, és az alagsorba leomló törmelék agyonnyomta az ott tartózkodó tulajdonost.

A hosszú évek alatt felgyülemlett limlom súlya alatt beszakadt egy földszintes lakóház padlója az amerikai Connecticut államban, és az alagsorba leomló törmelék agyonnyomta az ott tartózkodó tulajdonost.

Egy kézbesítő értesítette a múlt héten a rendőrséget arról, hogy már nem fér több küldemény a levélszekrénybe a Cheshire elővárosában lévő címen.

A rendőrök észlelték, hogy valami statikai probléma lehet a házzal, s mivel nem találták a tulajdonost, feltörték az ajtót. A 66 éves nőt a pincében találták meg holtan a szeméthalom alatt.

A helyszínelő rendőrök egyike elmondta, hogy a legtöbb helyiségben mennyezetig ért a limlom. A nappali, ahol a tulajdonos élt, derékig volt szeméttel.

"Az asszony soha semmit nem dobott el. A lakás tele volt újságokkal, magazinokkal, levelekkel, csomagokkal, iratokkal, üvegpalackokkal és mindenféle egyéb háztartási hulladékkal" - mondta a rendőr.

Az önkormányzat tudott Beverly Mitchell sajátos gyűjtőszenvedélyéről, küldtek is hozzá szociális munkásokat, hogy segítsenek kihordani a szemetet, de az asszony nem engedte be őket.

A rendőrség szerint a háztartási szemét által agyonnyomott nő egy hete lehetett halott, mire megtalálták a hét végén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!