Kék hírek

2014.06.26. 21:45

Betonvas szúrta át egy férfi combját Szigetmonostoron

A szerencsétlenül járt férfi egy kerítésen akadt fenn.

Átszúrta a betonvas egy kerítésen fennakadt férfi combját Szigetmonostoron, a tűzoltók a vasdarabbal együtt emelték le, s adták át a mentőknek – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője csütörtök este.

[namelink name="Csámpai Attila"] elmondta, hogy a Kossuth utcai ingatlanhoz a mentők riasztották a katasztrófavédelmet, majd a szigetszentmiklósi tűzoltók feszítő-vágó berendezéssel a kritikus szakasz alatt, illetve fölött átvágták a kerítést.

A szóvivő hangsúlyozta: az igen kényes műveletet úgy kellett végrehajtaniuk, hogy ne mozduljon el a betonvas, illetve a lehető legkisebb fájdalmat okozzák a sérültnek.

A súlyos állapotban lévő férfit végül leemelték, s combjában a vasdarabbal adták át a mentőknek - tette hozzá Csámpai Attila, akinek nincs információja a baleset körülményeiről.

Az MTI úgy tudja, hogy a vasdarabot műtéttel fogják eltávolítani. A mentők sajtóügyeletese későbbre ígért tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!