Kék hírek

2014.06.20. 20:18

Hatan megsérültek egy balesetben Kenderesnél

Hatan sérültek meg abban a balesetben, amely miatt péntek délután teljes szélességében lezárták a 4-es főutat Kenderes és Fegyvernek között - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

[namelink name="Botkáné Belinszky Nóra"] elmondta: három embert szállítottak kórházba, egyiküket súlyos sérülésekkel. A többi sérültet a helyszínen látták el a mentők.

A rendőrség információi szerint a 4-es főúton forgalmi okból lassabban haladt egy jármű, emiatt a mögötte érkező és lelassított. A szabályosan közlekedő autókba rohant bele egy másik jármű, amely az ütközés következtében átsodródott a szembelévő sávba, ahol újabb karambolt okozott. A balesetben öt jármű két furgon és három személyautó volt érintett.

Az útzár jelenleg is érvényben van, mindkét irányban jelentős torlódás alakult ki.

A rendőrség honlapján azt közölte: a forgalmat Fegyverneknél a 34-es számú főút irányába, Kenderes településnél pedig a 3404-es számú út irányába terelik.

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!