Helyi sport

2014.07.02. 19:29

Bronzérem jutott a Vörösmartynak

A Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola 2001-es kézilabdacsapata nagyon nehéz idényt tudhat a háta mögött.

Munkatársunktól

A 2013–2014-es szezonban több fronton is küzdöttek a fiatalok. A magyar bajnoki címük megvédésével nem fejeződött be az idény, hiszen a diákolimpia országos döntője is várt rájuk. A városi, majd a területi selejtezőt is sikeresen vették, így vehettek részt Pécsett a döntőn.

Fotó: DM

Fotó: DM
Hatalmas csatát hozott a finálé, a szegedi együttes végül a harmadik helyet szerezte meg. A csapat tagjai (zárójelben a számuk): [namelink name="Bajusz Gergő"] (10), [namelink name="Balán Norbert"] (51), [namelink name="Borbély András"] (40), [namelink name="Boróczky Bence"] (16), [namelink name="Csamangó Zsombor"] (3), [namelink name="Csíki Richárd"] (20), [namelink name="Hajdú Olivér"] (33), [namelink name="Kovács Csaba"] (9), [namelink name="Marczika Barnabás"] (1), [namelink name="Mészáros Csongor"] (18), [namelink name="Nagy-Pál Máté"] (17), [namelink name="Rea Barnabás"] (5), [namelink name="Szalai Roland"] (6), [namelink name="Tóth Ádám"] (77), edzők: [namelink name="Mandl Gábor"] és [namelink name="Mandl Alice."] .

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában