Spórolás

2013.01.28. 21:35

Egyeztessük lakás és társasház biztosításunkat!

Falaky Zoltánné újabb hasznos ötletei:

Sokan úgy rendelkeznek például lakásbiztosítással, hogy nem hangolták össze a társasház biztosítást a saját biztosításukkal. Fölöslegesen fizetsz kétszer, ugyanakkor baj esetén nem fizethet két biztosító ugyanazért a kárért.

A zöldségek jellemzően a legolcsóbb ételek között vannak, ezen tanácsok megfogadásával nem csak az egészségünknek, de pénztárcánknak is jót teszünk.Nagyon szereti a családom a gombát, fél kiló a piacon 250 Ft, és mennyi mindent lehet belőle készíteni.

Ha egy napon belül hosszabb távra megyünk el otthonról, és úgy gondoljuk, hogy meg fogunk éhezni ezen idő alatt, akkor érdemesebb ételt csomagolnunk magunknak, mintsem egy plázában vagy önkiszolgáló étteremben költeni a pénzünket./Kirándulás, strand/

Mielőtt kidobnál valamit, fontold meg, nem tudnád-e eladni valakinek. Vannak olyan dolgok, amik természetesen valószínűleg senkinek sem kellenek, és vannak olyanok, amikért olyan keveset kaphatsz, hogy talán nem éri meg a fáradtságot, de te magad is meglepődhetsz, hogy mi mindent el lehet adni az Interneten.

Ugyan így ha vásárolnod kell akkor is nézz körül a neten, sokszor feléért megkapod azt a terméket amit keresel, és még szállítási költséggel is sokkal olcsóbban!

Készíts száraz zsemlyéből zsemlyemorzsát, ételmaradék, csont, száraz kenyérvég, add oda a kutyás szomszédodnak, hálás lesz érte!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!