Bulvár, celeb

2014.06.26. 10:48

Szabó Zsófi egy életre megváltozott

A lelkében tátongó ürességről a vasárnap adásba kerülő Frizbi felvételén beszélt, ahol azt is elmondta, hajszál híján öngyilkos lett.

Szabó Zsófi összeomlott, magába zárkózott, bará­tai­val sem tartja a kapcsolatot – címlapok egész sora jelent meg az utóbbi tíz héten ezekkel a címekkel.

Édesapja, Szabó Gyula halála óta sehol nem szólalt meg, sőt a telefonját nem csak az újság­íróknak, barátainak, szeretteinek sem nagyon vette fel Szabó Zsófi - írja a Bors.

A színésznő elérkezettnek látta az időt, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba és mindenkit megnyugtasson, talpra állt. Hajdú Péter vendégeként azt is elárulta, tényleg talán csak egy hajszál választotta el attól, hogy meggondolatlan lépésre szánja el magát.

– Belül végtelenül üres voltam. Bezárkóztam. Jöttek az SMS-ek, hívtak a barátaim, és nem reagáltam semmire. Dolgoztam, aludtam, dolgoztam, aludtam, és egyre többet aludtam. Nem érdekelt az étel, nem érdekelt, hogy süt a nap, nem vittem a kutyám sétálni, nem öleltem át a párom. Arra gondoltam, ennek semmi értelme, meg kéne halnom!

A színésznő Hajdú Péter kérésére azt is elmondta, felmondott a TV2-nél.

Szabó Zsófi feltehetően élete legnehezebb időszakán van túl, olyan gyötrelmes hónapokon, amelyek egy életre megváltoztatták őt. Egy megfontolt, kemény és erős nő lett belőle.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!