Szeged és környéke

2014.10.19. 22:19

Klub a csípőprotézissel élőknek

Szeged - Csípőprotézises idős embereknek hozna létre klubot – ezzel az ötlettel kereste meg szerkesztőségünket Tóth Lászlóné.

Munkatársunktól

– Nagyon sokan helytelenül alkalmazzák a tornát. Nem mindegy, hogy hogyan fekszünk éjszaka és milyen körülmények között – mondott néhány példát, amiket megbeszélhetnének egymással. Az ötletgazda egészségügyi dolgozó volt. Mint mondta, mindig nagyon szerette az idős embereket, „ölni tudnék, amikor bántja őket valaki". Szeretné, ha éreznék, hogy nem maradnak magukra a problémájukkal. Az érdeklődők jelentkezését [namelink name="Tóth Lászlóné"] a 20/254-5870-es telefonszámon várja. Igény szerint már ebben a hónapban megtartanák az első egy-két klubtalálkozót. A Kodály téri Általános Iskola lenne a helyszín, már egyeztetett [namelink name="Solymos László"] önkormányzati képviselővel, akitől segítséget kért, hogy a terem az időseknek ne kerüljön pénzbe.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!