Helyi sport

2013.08.22. 20:48

Megyeegy: Lehota István tippel a fordulóra

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 2. fordulója következik. A meccsek megtippelésére a Szeol SC U19-es csapatának edzőjét, az egykori NB I-es játékost, Lehota Istvánt kértük meg.

Munkatársunktól

A szegedi Vasutas-stadionban kettős meccset rendeznek: szombaton 15 órától az UTC a Kisteleket, majd 17 órától az SZVSE a Szentest fogadja. A meccsek megtippelésére a Szeol SC U19-es csapatának edzőjét, az egykori NB I-es játékost, Lehota Istvánt kértük meg.

UTC (3.)–Kistelek (4.)
Szombat, 15 óra,
vezeti Bán I. (Kasza L., Gáleg): – Magasabb osztályból igazolt az UTC, de akik nem onnan jöttek, azok is minőséget képviselnek. A csanádpalotai győzelmük bizonyította, hogy a bajnoki címre is esélyesek. Ezen a meccsen inkább a Vasutas-stadionban játszó „hazai" csapat az esélyesebb – akár több góllal is.

Ásotthalom (14.)–Mórahalom (8.)
Szombat, 17 óra
, vezeti: Fülöp I. (Csamangó, Juhász M.): – A hazaiak erőssége a masszív csapatmunkával való védekezés. Ha ezt fel tudja törni a Mórahalom, amely még Ásotthalmon is esélyes, akkor a szomszédok rangadóján nyerhet.

Csongrád (15.)–FK 1899 Szeged (6.)
Szombat, 17 óra,
vezeti: Rabi (Katona, Magyar): – Az FK előnye a hazai műfű, amelyen igyekeznek jó és gyors futballt játszani, de tavaly elkaptak erősebb csapatokat is. A csongrádiak inkább hazai pályán veszélyesek, főleg a gólerős támadó, Bertók vezetésével. Ha őt sikerül kikapcsolni, akkor lehet iksz is, de egy góllal jobbnak tűnik a Csongrád-Turbó.

SZVSE (13.)–Szentesi Kinizsi (16.)
Szombat, 17 óra,
vezeti: Kovács A.
(Gera, Minda): – Az SZVSE az edzőmeccseken parádézott, viszont az első bajnokin kikapott Kisteleken. Az újonc Szentes a hazai 4–0-s vereség után megy idegenbe, így szegedi sikert várok.

Tápé (1.)–Nagymágocs (10.)
Szombat, 17 óra,
vezeti: Szeles Á.
(Bartucz, Kószó Cs.): – A Tápé a címvédő, a Nagymágocs kerete pedig nem változott a nyáron. Két hónap alatt nem történt csoda, így a jól kezdő Tápé megint magabiztos győzelmet arathat.

Makó (6.)–Tisza Volán (5.)
Szombat, 17 óra,
vezeti: Szöllősi (Kócsó T., Szeri): – Láttam a Makót is az első körben, és hiába alakult át, az újak, a szerbiaiak jó játékerőt képviselnek. A Volán, amelyet szintén megnéztem élőben, vissza akar jutni az NB III-ba. A két volt NB III-as alakulat meccse iksz „szagú", de ha a Volán nagyot akar dobbantani, akkor nyer.

Sándorfalva (10.)–Algyő (2.)
Vasárnap, 17 óra,
vezeti: Kócsó T.
(Kovács A., Samu): – A Csongrádnak hármat lőtt az Algyő, amelynek a kerete megmaradt. A hazaiak átalakultak, és ugyan a Sándorfalva a saját otthona miatt esélyesebb a döntetlenre, inkább a vendégsikert várom.

Sándorfalva (10.)–Algyő (2.)
Vasárnap, 17 óra,
vezeti: Belanka
(Kovács Cs., Kepka): – A palotaiak végig partiban voltak az UTC-vel, a román vonal rendkívül erős. A HFC mórahalmi iksszel nyitott, ami nem rossz eredmény, így viszont azt mondom: aki talál gólt, akár meg is nyerheti a meccset ezzel a találattal. Igazi háromesélyes mérkőzés, amelynek előzménye az előző szezonban egy parázs kupameccs volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában