Helyi sport

2012.01.27. 11:03

Itthon az A-Híd Szeged Beton VE

Csütörtök este haza érkezett az edzőtáborból az A-Híd Szeged Beton VE férfi vízilabdacsapata.

Süli Róbert

Az A-Híd Szeged Beton VE férfi vízilabdacsapata egy hétig előbb Svájcban, majd Olaszországban edzőtáborozott. A magyarkupa-győztes csapat csütörtök este ért haza.
- Nagyon jó volt az edzőtábor, remek volt Svájcban és Olaszországban is a szállásunk, sokat edzettünk, gyakoroltunk. Jó volt kimozdulni, más környezetben készülni a komoly feladatokra. Tovább erősödött a csapatszelem, eddig is összetartó volt a társaság, de az eltöltött egy hét ezt még tovább erősítette. Kiválóak voltak edzőmeccsek, most hétfőig pihenőt kaptunk, szombaton este a Nagyszínházban megnézzük a Makrancoshölgyet - nyilatkozta a delmagyar.hu-nak Kiss Csaba, a szegedi együttes Európa-bajnok játékosa.

Az A-Híd Szeged Beton VE február 4-én (szombat) 18 órakor a Debrecen együttesét fogadja a Vodafone OB I-ben, a Tisza-partiek 2012-ben első bajnokijukat játsszák majd.
Eldőlt, hogy a Partizan Belgrád elleni Bajnokok Ligája meccset február 26. (vasárnap) 16 órakor vívja hazai környezetben Vincze Balázs csapata.

Címkék#vízilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában