Kecskemét és környéke

2014.09.17. 16:31

Be akart törni egy házba, 20 percen belül elfogták

A rendőrök az udvarban lévő kutyaház mellett megbújva találták meg J. Katalint, mellette egy feszítővassal.

Felfeszítette a ház és a melléképület bejárati ajtaját egy 59 éves kecskeméti nő, azonban a gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően nem sikerült bejutnia az ingatlanba.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. Katalin 58 éves kecskeméti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2014. szeptember 15-én 21 óra 10 perckor Kecskeméten, a Mária hegyen lévő egyik ingatlanba be akart törni, azonban a házigazda észlelte a cselekményt és értesítette a rendőrséget. A helyszínre kiérkező járőr az udvarban lévő kutyaház mellett megbújva találta meg J. Katalint, mellette egy feszítővassal. A nőt elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a rendőrök.

A rendőrség 48 órán belül befejezte a nyomozást, a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldi meg a Kecskeméti Járási Ügyészségnek.

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!