Egyperces

2014.06.23. 21:59

Szelfiekkel gyűjt pénzt futballklubjának Louis Tomlinson

Az One Direction együttes sztárja magas díjért kínálja rajongóinak a vele készített önarckép lehetőségét.

Szelfiekkel gyűjt pénzt futballklubjának a One Direction angol fiúegyüttes sztárja, Louis Tomlinson, aki magas díjért kínálja rajongóinak a vele készített önarckép lehetőségét.

A 22 éves énekes akciója egy interneten hirdetett adománygyűjtési akció része, melyben kétmillió fontot (764 millió forint) kellene összeszedni a Doncaster Rovers angol futballklub számára. Tomlinson azt reméli, hogy a vele készíthető fotóért a rajongók jó mélyen a zsebükbe nyúlnak: a képet ugyanis a Rovers meccsei előtt lehet elkészíteni, a belépő 250 fontos (95 ezer forint) árában benne foglaltatik a szelfi lehetősége is.

Amióta tavaly kitudódott, hogy mennyire rajong a One Direction énekes-dalszerzője az egyesületért, rengeteg tizenéves fogadta szívébe a jelenleg másodosztályban játszó csapatot.

Időközben Tomlinson John Ryan üzletemberrel együtt megvásárolta és már át is vette a klubot - tette közzé Ryan egyik szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!