Kultúra

2014.08.14. 19:19

Megütötték Kukorelly Endrét

Ütésig fajult egy összeszólalkozás a Tokaji Írótábor két résztvevője között.

Ütésig fajult egy összeszólalkozás a Tokaji Írótábor két résztvevője, [namelink name="Kukorelly Endre"] és [namelink name="Csender Levente"] között Tokaj belvárosában egy szórakozóhelyen augusztus 13-án, éjjel 11 óra után, Kukorelly nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

[namelink name="Szentmártoni János"], az írótábor kuratóriumának elnöke az MTI-nek az esettel kapcsolatban elmondta: tudomása szerint mind Csender Levente, mind pedig Kukorelly Endre több bort ivott a kelleténél, ittasak voltak. Csender Levente énekelt, Kukorelly Endre pedig szóvá tette, hogy hamis a hang, ezt követően ütötte meg Csender - vélhetően dühében - Kukorellyt, akit kórházba szállítottak.

A két férfi között korábban semmiféle személyi konfliktus nem volt - tette hozzá Szentmártoni János.

Az elnök elmondta azt is: az ügyben pénteken őt is meghallgatják a rendőrségen.

[namelink name="Dobi Tamás"], a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek azt mondta: a rendőrség súlyos testi sértés bűntettének gyanúja miatt indított eljárást.

Címkék#író

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!