Kék hírek

2014.10.09. 15:10

Megindult a forgalom, de még mindig nagy a torlódás az M0-son

Az M0-s körgyűrű a 20-as kilométerszelvényének környékén egy korábbi baleset miatt rendeltek el zárást az M5-ös felé, ám még mindig hosszú a kocsisor.

Két sávon már járható az M0-s körgyűrű a 20-as kilométerszelvény környékén, ahol egy korábbi baleset miatt rendeltek el zárást az M5-ös felé, ám még mindig hosszú a kocsisor - tájékoztatta az Útinform ügyeletese csütörtökön kora délután az MTI-t.

A Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője délelőtt azt közölte, hogy két kamion és egy kisteherautó ütközött össze. A három jármű egyike - vélhetően műszaki hiba miatt - a leállósávban vesztegelt, a sofőr kiszállt, hogy tájékozódjon. Az álló autóba rohant bele a másik két jármű, az elsőként becsapódó kocsi elsodorta a férfit, aki a szalagkorlát és az autója közé szorult - ismertette [namelink name="Csámpai Attila"].

Az életveszélyes sérültet mentőhelikopter vitte kórházba, a körgyűrű érintett szakaszát lezárták.

[namelink name="Szekeres Ákos"], az Útinform ügyeletese nem sokkal dél után azt mondta, hogy két sávon megindult a forgalom, már csak a külső, illetve a leállósáv van zárva. A dugó csak lassan oszlik, a 6-7 kilométeres kocsisor vége körülbelül a nagy Duna-hídig ér, a térséget még egy ideig érdemes elkerülni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!