Kék hírek

2014.09.01. 10:35

A 67-es úton két baleset volt - teljes az útzár

Egy újabb baleset miatt ismét teljes szélességében lezárták a 67-es főutat, ezúttal Kaposvár és Somogyaszaló között a Deseda tónál.

Egy újabb  baleset miatt ismét teljes szélességében lezárták a 67-es főutat,  ezúttal Kaposvár és Somogyaszaló között a Deseda tónál - közölte a  Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság hétfő délelőtt az MTI-vel.  

Az elsődleges adatok szerint egy személygépjármű eddig  tisztázatlan körülmények között egy kamion vontatmányának ütközött,  majd az árokban állt meg.  A balesetben egy ember megsérült.  

A helyszínelés és a műszaki mentés idején teljes útlezárás van  érvényben. A rendőrség a forgalmat Mernye és Kaposfüred irányába  tereli.  

Hétfő reggel Kaposváron a 67-es főút Szigetvár felé vezető  szakaszán kellett teljes szélességében lezárni az utat egy  személygépkocsi és egy kamion ütközése miatt.  Abban a balesetben  ketten sérültek meg.

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!