Kecskemét és környéke

2012.01.30. 10:16

KTE: elindult a csapat Horvátországba, Csizmadiával a fedélzeten

Kecskemét - A Ferencvárostól leigazolt Csizmadia Csaba is felszállt arra a buszra, amely a KTE labdarúgócsapatát szállítja a horvátországi edzőtáborba. A védő egyelőre kölcsönbe érkezett, de akár végleg is leszerződtethetik.

Delmagyar.hu

Az ftc.hu írása alapján, a zöld-fehér klub közös megegyezéssel bontott szerződést Csizmadia Csabával, akivel korrekt feltételek mellett váltak el, valamint nem akartak akadályt gördíteni távozása elé miután komoly érdeklődést mutatott iránta a KTE. Ez egyben azt jelenti, hogy az előzetes tervekhez képest Csizmadia nem kölcsönbe, hanem végleg Kecskemétre kerülhet, hiszen már csak a játékossal kell megegyeznie a klubnak.

Csizmadia hétfőn reggel edzőtáborba utazik a kerettel, szerződését hazatérve írhatja alá, melynek időtartamáról még egyeztetnek a felek.
A korábban négy évig már itt játszó Csizmadia a klub honlapjának adott elsőként nyilatkozatot:


- Adja magát a kérdés, milyen érzés visszatérni?
Érdekes, de ezt pozitív értelemben kell érteni. Négy évet töltöttem Kecskeméten és nagyon jól éreztem magam, csupa szép emléket őrzök a klubról és a városról, rengeteg barátot szereztem.

- Kik azok akiket korábbról ismersz a mostani KTE-ből?
Rögtön mondhatom Szabó Istvánt, aki az ifiben edzett, a játékosok közül pedig Gyagya Attila az akivel már 12 éve tartjuk a kapcsolatot. Mohl Dáviddal a Videotonban, Balogh Bélával és Bori Gáborral pedig a válogatottban futballoztam együtt.

- Szabó István személyesen is ragaszkodott hozzád, adott ez egyfajta pluszt a döntésedhez?
Mindenképpen, hiszen el kell ismernem, az utóbbi fél évem nem sikerült túl jól. Ilyen a futball, sajnos a formaingadozás minden játékos karrierjében előfordulhat. A bizalom kulcsfontosságú dolog, amivel élni szeretnék.

- Mennyire ismered a csapatot, milyen eredményeket vársz a tavasztól?
Képben vagyok a KTE-t illetően és nem mondok újat azzal, hogy nagyon jó a keret. A kupából ugye kiesett a csapat, így a bajnokságra kell összpontosítani. A recept egyszerű, minél több mérkőzést kell megnyernünk és ráérünk a végén számolgatni.

- Egyelőre fél évre érkezel kölcsönbe, de tervezel-e hosszabb távra nálunk?
Ez a két klubon és a papírmunkán múlik. Holnap elutazom edzőtáborba a csapattal és ha visszajöttünk akkor leülünk a részletekről tárgyalni. Annyit azért elárulok, szívesen maradnék tovább is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!