Helyi sport

2014.02.20. 21:54

Apró (gól)örömök

A férfi futsal magyar kupa negyeddöntőjének visszavágóján az UTC FT az újszegedi sportcsarnokban a bajnoki listavezető és éllovas Győrt fogadta.

Munkatársunktól

UTC FT–Győr 5–9 (2–5)
Férfi futsal magyar kupa, negyeddöntő, visszavágó. Szeged, 200 néző. Vezette: Janitz, Kőrösi.
UTC FT: Tombácz – Ondrejó, Hegyesi, Dürgő, Bilics. Csere: Béry (kapus), Szentes Bíró, Lázár, Juhász I., Bullás. Edző: [namelink name="Brinszky Adrián"].
Győr: Matkovics – Juanra, Lódi, Harnisch, Bognár. Csere: Dróth, Carlinchos, Carlitos, Fabio, Takács Z., Püpök, Trencséni, Jakatics, Sárközi. Edző: [namelink name="David Madrid Sanchez"].
Gólszerzők: Ondrejó (8., 25.), Bullás (31., 37.), Bilics (9.), ill. Juanra (8., 22. - hatméteresből, 29., 34.), Carlinhos (6., 17.), Fabio (20., 40.), Harnisch (2.).

A győriek színeiben magyar válogatottak (Lódi, Harnisch, Dróth), brazil (Carlinhos), portugál (Fabio) és spanyol (Juanra, Carlitos) légiósok léptek pályása, illetve a kispadon spanyol edző dirigált. Az első meccs eredménye (3–17) után olyan sok izgulni való nem volt a mérkőzésen.

Ennek ellenére a hazaiak becsülettel tették a dolgukat, sőt két gólt is szereztek az első félidőbebn. És ha nincs két labdaeladás a szünet előtt, akkor szoros lehetett volna a félidő. A második félidőben csak eggyel nőtt a különbség, így az UTC ugyan becsülettel tette a dolgát, de esélyes sem volt a Győr ellen.

Továbbjutott a legjobb négy közé kettős győzelemmel: a Győr.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában