Tudósító

2014.08.13. 23:06

Eltűnt a piroshullám a Rókusi körútról

Szeged - Tudósítónk hívta fel a figyelmet a folyamatos piroshullámra. A jelzőlámpa karbantartók megtalálták a hibát és javították.

Tudósítónktól

- A Makkosházi körúton és a Rókusi körúton az Agyagos utca és a Margaréta utca csomópontok között a jelzőlámpa karbantartók valóban találtak jelzőlámpa szinkronizációs hibát, ez érintette a szomszédos csomópontokat is. A hiba a mai nappal elhárításra került. A kényelmetlenségért a közútkezelők nevében elnézést kérünk - írta közleményében [namelink name="Németh Zoltán"], a Szeged Pólus Fejlesztési Nonprofit Kft. projekt igazgató helyettese.

Korábban

"Szeretném megtudni, hogy mi az oka annak, hogy a József Attila sgt. felől haladva a Rókusi krt. irányába melyik közlekedési mérnöknek sikerült beállítani a forgalom irányító lámpákat úgy, hogy szinte egy két kivétellel minden lámpánál meg kell állni, mert akkor vált pirosra,amikor a kocsisor odaér! Ez már körülbelül egy hete ilyen, de a Csillag tér felől közlekedve végig kísér a teljes körúton! Csak gratulálni tudok, így hogy a rakpart le van zárva és napi szinten káosz van a városban! A képek csak egy két lámpánál megállva készültek" - írta nekünk bosszúsan Csaba.

Fotó: Tudósító | Csaba

Fotó: Tudósító | Csaba

Fotó: Tudósító | Csaba

Fotó: Tudósító | Csaba

Fotó: Tudósító | Csaba

Fotó: Tudósító | Csaba

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!