Borfesztivál

2015.05.12. 17:20

Gróf Apponyi Pincészet -a lengyeli lankák között

Létezik egy pincészet Tolnában a lengyeli lankák között, ahol a környezet, az épületek, a szőlők hangulata táplálja a lelket, mosolyt csal az arcokra, miközben összekapcsolja a múlt történeteit a jelenben megélt élményekkel és egy derűs jövővel. Ez a Gróf Apponyi Pincészet. (X)

Pincészetünk jelenleg 140 hektár szőlőt, 18 hektár kajszit és 109 hektár
szántót művel. A fenti területen megtermelt szőlőt teljes mennyiségben feldolgozzuk.


A fajták közül 60% kékszőlő – cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, kékfrankos, zweigelt, blauburger, pinot noir –, 40% fehérszőlő – chardonnay, szürkebarát, zöldveltelini, rizlingszilváni, olaszrizling, sauvignon blanc, cserszegi fűszeres, zenit, királyleányka, rajnai rizling. Pincénk fölötti hangulatos borházunk 45 főt tud befogadni, fedett teraszunkon további 20-an tudnak helyet foglalni. A hangulatos ház kiváló helyszíne családi rendezvények, baráti összejövetelek számára. Látogasson el a Gróf Apponyi Pincészetbe, melynek boraiban és falai között ott lapul az igazság, a vigasz, a vigasság, a barátság, a fi atalság, a feledés, a művészet, a nosztalgia, a múlt és a jelen!

Kóstolja meg borainkat a Szegedi
Borfesztiválon is a 131. standon!



(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!