Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2014. 08. 23. szombat - Bence

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Klubok, kluboldalak > Kluboldalak: csináljuk együtt!

Kluboldalak: csináljuk együtt!

Szeged - Egyre többen csatlakoznak a települési klubjainkhoz, a legnépesebb klubokon ötven feletti a taglétszám. Hogyan csatlakozhatok egy klubhoz? Miért kell regisztrálni? Mihez férhetek hozzá, mit tölthetek fel a kluboldalra? Ezekre a kérdésekre ad választ cikkünk.

Delmagyar.hu - 2008.06.17. 11:52
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A Delmagyar.hu és a Network.hu közös hálózatát egy közösségépítő oldal adja. Ilyenekből számos működik hazánkban is. Ezeknek a rendszereknek az alapja az, hogy aki tag kíván lenni, az regisztrál, aztán bejelöli az ismerősét vagy őt jelölik ismerősként... Ismerős? Ez a rendszer azonban többet is tud: klubokat hozhatunk létre benne, amelyek könnyen kezelhetők, bővíthetők, testre szabhatók.

A regisztráció az oldal alapja. Ennek menete a szokásos - egyedi felhasználónevet kell megadni, e-mail címet, biztonságos jelszót, majd kapunk egy e-mailt, amellyel igazolnunk kell, hogy valóban egy létező e-mail címről regisztráltunk és ez a cím valóban a sajátunk. Maradhatunk azonban akár "láthatatlanok" is, ugyanis beállíthatjuk, hogy a saját profilunkat ne láthassa senki, ne jelölhessenek ismerősnek, ne nézhesse meg senki az ismerőseink listáját. Mindezt a saját profilunk beállítások pontja alatt tehetjük meg.

Ha már megvagyunk a regisztrációval, az összes kluboldal bármely tartalmát megnézhetjük. Elolvashatjuk többek között a klubon belüli blogbejegyzéseket, megnézhetjük a videókat, a feltöltött képeket, az eseménynaptárt. Ezen a szintem azonban még csak a mindent a szemnek-elv érvényesül, videót feltölteni, blogbejegyzést írni vagy hozzászólni nem lehet. Ehhez csatlakozni kell a klubhoz.

A kluboldalak mindegyikén jobb oldalon a fejléc alatt található egy Csatlakozom-gomb. Erre kattintva az adott klub tagjává válunk, és aktív részesei lehetünk a klub életének. Lehetőségünk van blogbejegyzést írni, képet vagy videót feltölteni, akár ezekhez hozzászólni.

Egy kluboldal a sok közül
Egy kluboldal a sok közül

Ha képet töltünk fel az oldalra (Kép feltöltése link), akkor a saját profilunkból is feltölthetjük az oldalra (ez hasonló, mint a többi közösségi oldal esetén). Ha csak a kluboldalra szeretnénk a képet feltenni, akkor a Fájlból lehetőséget kell választani. A képet egyesével is feltölthetjük (Egyszerű feltöltés), de ha több képet szeretnénk a galériába tenni, akkor választhatjuk a Flash-feltöltés lehetőségét. A képeket külön galériába is tehetjük.

Videófeltöltés esetén arra kell figyelni, hogy a fájl mérete nem haladhatja meg a 60 megabájtot. A feltölthető videók formátuma elég széles skálán mozog, flv, avi, mpg, vagy a mobiltelefonok által leggyakrabban használt mp4, mov is használható különböző átalakítások nélkül is.

Az "Új bejegyzés" feliratra kattintva a klub bármely tagjának van lehetősége blogbejegyzést írni. Ehhez egyszerűen csatolhat képet, de akár videót is.

A delmagyar.hu/klub oldalon folyamatosan figyelhetik a Csongrád megyei kluboldalak legfrissebb tartalmait, míg a delmagyar.hu nyitóoldalán mindig megtalálják a legújabb blogbejegyzést és videót. A delmagyar.hu oldaláról regisztráció nélkül is megtekinthetők a legfrissebb képek, videók és blogbejegyzések.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

A rovat legfrissebb cikkei

A nyitóoldal témái

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló