Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 29. szombat - Beatrix, Erna

Még több

Külföldi hírek

Újságírók zsarolták meg a marokkói királyt

A francia újságírók állításuk szerint írtak egy kompromittáló könyvet VI. Mohamedről, és hárommillió eurót kértek azért, hogy ne jelentessék meg az írást.

Betiltották a krampuszt Hollandiában

Betiltották a krampuszt Hollandiában

Fekete Péter arcáról az ENSZ faji megkülönböztetés elleni bizottságának pénteken előterjesztett jelentése alapján a jövőben le kell mosni a fekete sminket.

Összefogott az embercsempészet ellen Svájc, Olaszország és Németország

A három ország közös intervenciós egységet hoz létre a menekülteket Európába csempésző hálózatok felkutatására és felszámolására.

71 halott a teherautóban: magyar papírjai vannak az egyik letartóztatott gyanúsítottnak

71 halott a teherautóban: magyar papírjai vannak az egyik letartóztatott gyanúsítottnak

A halottak közül 59 férfi, 8 nő, 4 pedig gyermek. Három gyanúsítottat elfogtak, a járművet valószínűleg egy libanoni származású bolgár állampolgár vezette. Az éjszakai órákban Magyarországon hét embert vettek őrizetbe, majd hármat tartóztattak le közülük.

Ukrajna olcsóbban szeretne orosz földgázhoz jutni a télen

Az ukránok szerint az EU, Ukrajna és Oroszország által tavaly kidolgozott mechanizmus alkalmazása tudná csak garantálni a tranzit gázszállításokat az Európai Unióba és Ukrajna stabil ellátását is együtt.

Molotov-koktélt dobtak menekültek lakásába egy német faluban

Ismeretlen tettesek az éjjel egy észak-németországi faluban megpróbáltak felgyújtani egy lakást, amelyben menekültek élnek, a támadásban nem sebesült meg senki.

Felesküdött az átmeneti görög kormány

A görög államfő pénteken aláírta a parlamentet feloszlató rendeletet, hogy szeptember 20-án előre hozott választást lehessen tartani. Ugyancsak pénteken felesküdött a görög átmeneti kormány.

Klicskóból pártelnök lett

Vitalij Klicsko kijevi főpolgármestert az ukrán államfő mögött álló tömörülés, a Petro Porosenko Blokkja - Szolidaritás pénteki kongresszusán választották párelnökké.

Elhunyt a pedofíliáért elítélt volt nuncius

Holtan találták péntek hajnalban vatikáni otthonában Józef Wesolowski volt érseket, akit az egyházi bíróság kizárt a papi rendből és első fokon elítélte pedofília és gyermekpornográfia vádjával.

250 éve csak egy melegebb nyár volt az ideinél Ausztriában

Második legmelegebb nyarát éli át idén Ausztria az időjárási feljegyzések mintegy 250 éves kezdete óta az osztrák Meteorológiai és Geodinamikai Központi Intézet közlése szerint.

Vietnamban több mint 18 ezer elítéltnek megkegyelmeznek

Több mint 18 ezer rabnak kegyelmeznek meg Vietnamban az ország függetlenségének 70. évfordulója alkalmából - közölték pénteken helyi tisztségviselők, hozzátéve, hogy az amnesztiában részesülők között nincsenek olyanok, akiket nemzetbiztonság elleni bűncselekményekért ítéltek el.

Parókát, napszemüvegeket találtak a két amerikai tévés gyilkosának autójában

Parókát, napszemüvegeket, három rendszámtáblát és nagy mennyiségű lőszert találtak Vester Lee Flanagan gépkocsijában, aki élő közvetítés közben lőtt agyon két televízióst, ami arra utal, hogy az elkövető bízott a menekülés lehetőségében és nem előre eltervelt módon követett el öngyilkosságot - közölte csütörtökön a virginiai állami rendőrség.

Németországban tömegverekedés volt egy befogadóállomáson

Tömegverekedés volt csütörtökön a németországi Alsó-Szászország tartományban egy befogadóállomáson, ahol felnőtt kísérő nélkül érkezett kiskorú menedékkérőket helyeztek el, a helyi rendőrség közleménye szerint hatan megsérültek.

Olaszországba tartó hajó süllyedt el, fedélzetén menekültek százaival

Bevándorlókkal teli hajó süllyedt el a líbiai partoknál csütörtökön, Zuára város közelében.

Bősön akarnak tüntetni a bevándorlók ellen a szlovák szélsőségesek

A többségében magyarok lakta dél-szlovákiai Bősön akar tüntetni kedden a bevándorlók ellen a szélsőséges megnyilvánulásairól hírhedt Marián Kotleba és pártja, hogy támogassa a "bátor" helyieket, akik népszavazáson utasították el a menekülttábor létrehozását településükön - írja a Felvidék.Ma hírportál csütörtökön.

Tízezer kiscsibe szóródott szét az úton egy baleset után

Tízezer kiscsibe szóródott szét az úton egy baleset után

A kiscsibéket szállító teherautó balesetet szenvedett, a pelyhes madárkák közül ami életben maradt, az ment, amerre látott.

Belgrádban sokan tárt karokkal fogadják a közel-keletieket

A szerb fővárosban sokan tárt karokkal fogadják a közel-keleti országokból érkező, az országon áthaladó menekülteket, a lakosság jelentős része igyekszik nekik segíteni, ahol tud - írta helyszíni riportjában az AFP, rámutatva, hogy a helyiek emlékezetében élénken él a több százezres menekültáradatot kiváltó délszláv háború.

Nincs meglepetés: női miniszterelnöke lesz Görögországnak

Vassziliki Tanut, a görög Legfelsőbb Bíróság vezetőjét nevezte ki az átmeneti kormány élére Prokopisz Pavlopulosz köztársasági elnök csütörtökön, miután a Sziriza pártból kivált politikusok alkotta új párt, a Népi Egység (LAE) vezetője, Panajótisz Lafanazanisz volt energiaügyi miniszter visszaadta a kormányalakítási megbízatást.

Megerősítik Románia felől a szerb határ védelmét

A bukaresti hatóságok megerősítik a román-szerb határ védelmét - jelentette be Gabriel Oprea, a belügyi tárcát is vezető román miniszterelnök-helyettes csütörtökön.

Rekordszintre emelkedett a bevándorlás Nagy-Britanniában

A brit kormány bevándorlásellenes retorikája és intézkedései ellenére rekordszintre emelkedett a Nagy-Britanniában tartósan letelepedő külföldiek száma.

Pénz kellett neki, ezért törte le az ungvári Petőfi-szobor kardját

Azonosították az ungvári Petőfi-szobor megrongálóját. A 64 éves férfi haszonszerzés céljából törte le augusztus 19-re virradóra a szobor kardját.

Ismét rakétatámadás volt Gázánál

Izrael szerda éjjel a Hamasz egyik gázai fegyverkészítő műhelyét támadta, válaszul egy éjfél körül Gázából Izraelre indított rakétára.

18+! Élő adásban ölte meg a tévéseket volt kollégájuk - megrázó felvételek

18+! Élő adásban ölte meg a tévéseket volt kollégájuk - megrázó felvételek

A virginiai tévések a reggeli műsorban jelentkeztek be egy bevásárlóközpontból, amikor volt kollégájuk kivégezte őket.

HIRDETÉS
bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...