Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2014. 07. 23. szerda - Lenke

Még több

Külföldi hírek

Stabilan alacsony Obama népszerűsége

Az Egyesült Államok elnökének kormányzási teljesítményével a megkérdezettek 42 százaléka elégedett.

Megérkezett az áldozatokat szállító első két repülőgép Hollandiába

Az országban nemzeti gyásznapot tartottak a malajziai utasszállító tragédiája miatt.

Legalább 47 halottja van egy kényszerleszállásnak

Földbe csapódott egy utasszállító repülőgép a Tajvanhoz tartozó Penghu szigetén.

Németország keleti részéből még mindis sokan vándorolnak el

Huszonöt évvel a berlini fal leomlása után a volt NDK területén még mindig jelentősen, majdnem 30 százalékkal alacsonyabb a munkaköltség, mint Németország nyugati részén, ez azonban nem segít a keleti tartományokon, és így tovább folytatódik a munkaerő elvándorlása - írta szerdán a Handelsblatt új kutatásokat ismertetve.

Lelőttek két ukrán harci gépet a szakadárok

Az ukrán hadsereg tájékoztatása szerint oroszbarát szakadárok lelőttek szerdán két harci gépet Kelet-Ukrajnában. A két Szuhoj típusú gép legénységének sorsáról egyelőre semmit nem lehet tudni.

Az EASA nem tanácsolja a tel-avivi repülőtér használatát

Az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) azt javasolja a légitársaságoknak, hogy ne közlekedtessenek járatokat a tel-avivi nemzetközi repülőtérre.

Nézze élőben a Costa Concordia elmozdítását

Nézze élőben a Costa Concordia elmozdítását

Már hat mérföldre elvontatták a Costa Concordia tengerjáró roncsát szerda délre a toscanai Giglio szigetétől, a vontatmány két csomós sebességgel Genova felé halad - közölte Franco Porcellacchia, a hajót birtokló Costa Crociere hajótársaság mérnöke.

Öt embert őrizetbe vettek a kínai romlotthús-botrányban

Öt embert őrizetbe vettek, több száz tonna húst vizsgálnak, miközben a lakosok elégedetlenségüknek adnak hangot Kínában a múlt hét végén kirobbant, számos nyugati étteremláncot is érintő romlotthús-botrány kapcsán.

Nagy erejű tájfun csapott le Tajvanra

Heves esők és erős széllökések kíséretében nagy erejű tájfun csapott le Tajvanra szerdán, a rendkívüli időjárás miatt bezártak a pénzpiacok és az iskolák, egy ember meghalt, jelentős károk keletkeztek.

Netanjahu az amerikai járatok újraindítását kérte Kerrytől

Benjámin Netanjahu izraeli külügyminiszter arra kérte John Kerry amerikai diplomatát, hogy segítse elő a gázai konfliktus miatt felfüggesztett amerikai kereskedelmi járatok újraindítását Izraelbe - közölte szerdán egy izraeli kormányilletékes.

Kéttucatnyian haltak meg egypokolgépes merényletben

Egy öngyilkos merénylő hajtott neki robbanóanyaggal megpakolt gépkocsijával egy rendőrségi őrhelynek kedden késő este Bagdadban; a merényletben legalább 23 ember meghalt és több mint ötven megsebesült - közölték rendőrségi és kórházi források.

Kitoloncolták Kanadából a magyar embercsempész bandát

Az észak-amerikai országban a banda 22 tagját ítélték el embercsempészés és más bűncselekmények miatt.

Összeütközött két vonat Dél-Koreában

A balesetben egy utas meghalt, többtucatnyian megsérültek.

Antiszemita megnyilvánulások palesztinpárti tüntetéseken Németországban

Németországban antiszemita megnyilvánulások fordulnak elő a gázai konfliktus miatt szervezett palesztinpárti tüntetéseken.

Feladta magát a feleségét és két fiát megölő férfi

Feladta magát hétfő este a francia rendőröknek az a férfi, akinek állapotos magyar feleségét és két kisfiát elvágott torokkal találták meg a múlt hét végén a párizsi régióban fekvő Perreux-sur-Marne-ban.

Életfogytiglanra ítélt magyar gyilkost fogtak el Thaiföldön

Thaiföldön, Pran Buri tartományban a rendőrség elfogta azt a férfit, aki 2005-ben kézigránátot hajított egy család tagjaira Törökszentmiklóson. A támadásban egy ember meghalt, tizennégyen megsérültek - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden a rendőrség honlapján.

Az izraeli légerő száz célpontot lőtt Gáza es-Sedzsáíja negyedében

Az izraeli hadsereg száz célpontot lőtt kedd hajnalban Gáza város izraeli határhoz közeli, keleti es-Sedzsáíja negyedében - közölte a Ynet, a Jediót Ahronót című izraeli újság honlapja.

Komoly károkat okozott a vihar Csehországban

Számos helyen komoly károkat és közlekedési problémákat okozott a hétfőn késő este, illetve az éjjeli órákban Csehországon átvonuló heves zivatar és szélvihar.

Őrizetbevételek a sanghaji légtéri pletykák miatt

Negyven embert őrizetbe vettek "pletykák terjesztéséért" Sanghajban az elmúlt hetekben történt, előre be nem jelentett légtérkorlátozások nyomán - írta keddi Shanghai Daily.

Több tucat rendőrtisztet vettek őrizetbe Törökországban

Legkevesebb 76 rendőrtisztet vettek őrizetbe kedden Törökországban illegális telefonlehallgatás és kémkedés vádjával.

Tovább dagad a kínai romlotthús-botrány

A KFC-n és a McDonald's-on kívül féltucatnyi más nyugati étteremláncnak is beszállított az a sanghaji cég, melyről kiderült: lejárt szavatosságú, újrabedolgozott áruval kereskedett - számolt be róla a keddi kínai média.

Elsüllyedt egy menekülteket szállító hajó, közel kétszáz halott

Legkevesebb 181 halálos áldozata van a legutóbbi hajószerencsétlenségnek Lampedusa közelében - közölték kedden szemtanúk.

Eddig huszonhét izraeli katona esett el a gázai harcokban

Kedd reggelre huszonhétre nőtt az elesett izraeli katonák száma az Erős Szikla nevű hadművelet szárazföldi harcaiban - közölte az izraeli média.

HIRDETÉS
bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...