Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 03. 27. péntek - Hajnalka

Még több

Külföldi hírek

Tinik vertek össze egy magyart Angliában

A három helyi tinédzser március 20-án egy családját védelmező 45 éves magyar férfit vert meg Prestonban.

Egy helyszíni tanú nem ismerte fel a Nyemcov feltételezett gyilkosát

Egy helyszíni tanú nem ismerte fel a Nyemcov feltételezett gyilkosát

Az egyik szemtanú által Borisz Nyemcov orosz ellenzéki politikus feltételezett gyilkosáról adott személyleírás nem egyezik meg a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított volt csecsen belügyi katona alkatával - tudta meg a Kommerszant című orosz napilap.

Nyolc feltételezett szélsőségest fogtak el Ausztriában a héten

Nyolc feltételezett szélsőségest fogtak el Ausztriában a héten, ötöt az alsó-ausztriai Kremsben és Bécsben csütörtökön, három lányt pedig még a hét elején tartóztattak le Grazban - közölték a hatóságok.

Titkolta a légitársaság elől depresszióját a másodpilóta

Titkolta a légitársaság elől depresszióját a másodpilóta

Andreas Lubitz pszichiátriai kezelésben részesült, és erról a munkáltatói nem tudtak.

Kétezer fölé emelkedett a sertésinfluenza áldozatainak a száma Indiában

Kétezer fölé emelkedett a sertésinfluenza áldozatainak száma Indiában - közölte az ázsiai ország egészségügyi minisztériuma pénteken.

Robbanás következtében több épület összedőlt és leégett Manhattanben

Feltehetően gázrobbanás következtében három többemeletes lakóépület összedőlt és négy lángra kapott New York Manhattan városrészében csütörtökön, a hatóságok szerint tizenkilenc ember megsérült, négyüknek válságos az állapota.

Cameron EU-népszavazást ígért, Miliband szerint felesleges

David Cameron brit miniszterelnök megerősítette, hogy ha hivatalban maradhat a május 7-ei parlamenti választások után, Nagy-Britanniában két éven belül népszavazást tartanak az EU-tagságról. Ed Miliband, az ellenzéki Munkáspárt vezetője - a konzervatív párti kormányfő első számú kihívója - ugyanakkor kijelentette, hogy ha ő alakíthat kormányt májusban, aligha lesz brit EU-referendum, mert valószínűtlen, hogy erre szükség lenne.

Több légitársaság is módosítja a pilótafülkére vonatkozó szabályozást

Úgy, hogy ezentúl a személyzet két tagjának repülés közben folyamatosan a pilótafülkében kell tartózkodnia.

A pilóták egyesülete szerint hiba volt kiszivárogtatni a részleteket

Az Európai Pilóták Egyesülete (ECA) szerint súlyos hiba volt idő előtt információkat szivárogtatni a Germanwings járatának balesetéről.

Obama és Erdogan a közel-keleti válsághelyzetekről tárgyalt telefonon

Barack Obama amerikai elnök csütörtökön a Közel-Kelet égető kérdéseiről, köztük a jemeni válságról folytatott eszmecserét Recep Tayyip Erdogan török államfővel - közölte csütörtökön a Fehér Ház.

Szándékosan zuhant le a géppel a másodpilóta

Szándékosan zuhant le a géppel a másodpilóta

Francia ügyészségi forrás szerint a másodpilóta nem volt hajlandó kinyitni a pilótafülke ajtaját. Végig normálisan lélegzett, nem vesztette el eszméletet.

Gerillataktikára szólította fel a sportolókat Kim Dzsong Un

Kim szerint az eredményesség érdekében a sporthatóságoknak és az edzőknek ahhoz hasonló taktikát kell elsajátíttatniuk a sportolókkal, amilyen a japánellenes gerillaharc volt.

Kényszerleszállást hajtott végre egy Airbus Barcelonában

Kényszerleszállást hajtott végre egy Airbus Barcelonában

Ez ugyanaz a járműtípus, mint amelyik egyik gép kedden lezuhant a francia Alpokban. A pilóta a felszállás után égett szagot érzett.

Díjat kap a Charlie Hebdo

A szatirikus magazin a PEN Amerikai Központjának május 5-i gáláján kapja meg a PEN Toni és James C. Goodale-díját a szólásszabadság bátor képviseletéért.

Háború kezdődött Jemenben

Szaúd-Arábia és öbölbeli szövetségesei hadműveletet indítottak Jemen területén a síita húszi lázadók ellen több mint tíz ország részvételével. A légicsapások közép-európai idő szerint éjfélkor kezdődtek.

Aknára futott egy utasszállító busz Kelet-Ukrajnában, halottak

Legalább három ember meghalt és sokan megsebesültek, amikor egy utasszállító busz aknára futott Kelet-Ukrajnában szerdán.

Tiltakozás Romániában egy megakadályozott letartóztatás miatt

Klaus Iohannis román államfő és több nyugati ország bukaresti nagykövetsége szót emelt szerdán amiatt, hogy a szenátus nem járult hozzá a korrupcióval gyanúsított Dan Sova szociáldemokrata szenátor előzetes letartóztatásba helyezéséhez.

Netanjahut kérte fel kormányalakításra az izraeli államfő

Benjámin Netanjahut, a jobbközép Likud párt elnökét kérte fel új, negyedik kormánya megalakítására Reuven Rivlin izraeli államelnök a március 17-i parlamenti választás eredményei alapján.

Adatokat nyertek ki az Alpokban lezuhant gép sérült fekete dobozból

Adatokat nyertek ki az Alpokban lezuhant gép sérült fekete dobozból

A gép adatait rögzítő másik fekete dobozt is megtalálták. A gép nem tobbant fel a becsapódás előtt.

Hétéves börtönbüntetésre ítélték egy pedofil papot

Hétéves börtönbüntetésre ítélték egy pedofil papot

Egy lengyel bíróság hétéves börtönbüntetésre ítélt szerdán egy volt katolikus papot, aki a vádak szerint több kiskorú fiút is szexuálisan zaklatott.

Bilincs kattant az ukrán kormányülésen

Letartóztatták szerdán a kormány élőben közvetített kijevi ülésén az ukrán állami katasztrófavédelmi szolgálat vezetőjét és helyettesét.

Kényszerleszállást hajtott végre egy Boeing 737-es

Kényszerleszállást hajtott végre egy Boeing 737-es

Egy nappal a Germanwings tragédiája után egy orosz légitársaság, az UTair Moszkvából induló repülője került vészhelyzetbe, amikor meghibásodott a gép hajtóműve.

Meggyalázták a Nyemcov-gyilkosság emlékhelyét

Egy orosz szervezet aktivistái sértő feliratot ragasztottak a meggyilkolt politikus fényképére, fekete festékszóróval lefújták, aztán szétdarabolták a politikus tisztelői által készíttetett, Nyemcov-híd feliratú táblát.

HIRDETÉS
bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...