Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2014. 07. 29. kedd - Márta, Flóra

Még több

Külföldi hírek

Kommandósok telepítik ki Romániában az árvíz elől az embereket

Harmadfokú (vörös) árvízvédelmi készültséget rendeltek el kedden Románia délnyugati olténiai részén, ahol a megáradt folyók útjából a kommandósok erővel telepítik ki a házukat elhagyni nem akaró embereket.

Molotov-koktélokat dobtak egy németországi zsinagógára

Senki nem sérült meg, az épületben nem esett kár. Egy feltételezett elkövetőt őrizetbe vettek.

Veréssel fegyelmeznek egy romániai óvodában - videó

Veréssel fegyelmeznek egy romániai óvodában - videó

Ez nem minden, sajtóértesülések szerint borral itatják, hogy elaludjanak, és kávéval keltik, hogy felébredjenek, mire a szülők jönnek értük.

Nyári tábor Észak-Koreában? Igen, létezik!

Különösnek tűnhet, de van ilyen: óriási vízi csúszdákkal, saját stranddal, videojátékokkal és röplabdapályákkal. Meg persze a néhai nagy vezérek szobraival.

Tovább folynak az intenzív harcok a Gázai övezetben - fotók

Reggelig több mint hetven célpontot lőtt az izraeli hadsereg, a halálos áldozatok száma már meghaladta az ezeregyszázat

Tüntetnek és útlezárásokkal tiltakoznak a mozgósítás ellen Kárpátalján

A hadseregbe behívott tartalékosok női hozzátartozói azt követelték a katonai hatóságtól, hogy férjeiket, fiaikat és fivéreiket ne vigyék a kelet-ukrajnai háborús övezetbe.

Eltűnt egy horvát alpinista a Tien-Sanban

A férfit társával együtt sodorta el egy lavina, akinek a baleset után sikerült elérnie az alaptábort. Az eltűnt alpinista tapasztalt mászó, nem tartják kizártnalk, hogy még él.

Tűzharcban meghalt öt izraeli katona

A palesztin fegyveresek egy titkos alagúton jutottak át izraeli területre.

Gyilkolt a hőség Japánban

Tizenöt halálos áldozata volt a hőhullámnak az elmúlt héten Japánban, és 8580 embert kellett kórházba szállítani. Utóbbiak közül 193-nak súlyos az állapota.

Izrael hevesen támadta keddre virradóra a gázai övezetet

Gázában a nap első óráiban 13 újabb palesztin halt meg, ezzel pedig gázai biztonsági források szerint 1099-re emelkedett a július 8-a óta tartó izraeli hadművelet palesztin halottainak száma.

Lövöldözés be torkollott a gyerekmolesztáló letartóztatása

Két szövetségi rendőrbíró és egy rendőrnyomozó megsebesült hétfőn, amikor New Yorkban megkísérelt őrizetbe venni egy gyerekmolesztálásért körözött férfit. A lövöldözésben a gyanúsított életét vesztette.

Kiürítették a rendőrök az elfoglalt bécsi bérházat

Csaknem kétezer rendőrt vetettek be hétfőn Bécsben egy anarchisták által megszállt bérház kiürítésére, a többórás akció végül sikerrel járt.

Netanjahu: Izraelnek ˝hosszú hadműveletre˝ kell készülnie Gázában

Izraelnek "hosszú hadműveletre" kell készülnie a Gázai övezetben - jelentette ki hétfő esti televíziós beszédében Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő.

Csütörtökön lemondott, hétfőn visszatért posztjára az ukrán kormányfő

Múlt heti lemondása után hétfőn ismét munkába állt Arszenyij Jacenyuk ukrán kormányfő és felszólította a parlamentet, hogy rendkívüli ülésen fogadja el azokat a kormányjavaslatokat, amelyeket előző héten még csak napirendre sem tűzött.

Egy német sem férfi, sem nő nem akar lenni

Egy születésekor nőneműként regisztrált német ember a nemi megjelölés megváltoztatását kéri az anyakönyvi kivonatában, de nem akar férfi sem lenni.

Kiderítették, miért zuhant le a maláj gép

A fekete dobozok adataiból arra lehet következtetni, hogy egy felrobbant rakéta repeszei által okozott erős nyomáscsökkenés miatt következett be a tragédia.

Tovább gyilkol a nyugat-afrikai Ebola járvány

Az egészségügyi szervek jelentős területekre képtelenek eljutni, a lakosság gyakran ellenséges és elutasító. A betegek néhol maguktól, néhol a család ráhatásával szöknek meg.

Algériai gépkatasztrófa: vizsgálják a két fekete dobozt

Egyelőre nem tudni, hogy az az adat- és hangrögzítő berendezések milyen állapotban vannak. Az elemzés több hétig is eltarthat.

Szórványos harcok jellemzik a gázai tűzszünetet

A "korlátozott tűzszünet” értelmében az övezetben állomásozó egységek beszüntettek minden harci tevékenységet, csak akkor használják fegyvereiket, ha megtámadják őket.

A román hírszerzés feladatának tekinti a területi anatómia megakadályozását

A román hírszerzés feladatának tekinti, hogy megakadályozza a területi autonómia megvalósulását Románia területén - derült ki a Román Hírszerző Szolgálat (SRI) igazgatójának egy hétfői nyilatkozatából.

A maláj légitársaságnak a jövőben nem lesz MH17-es járata

A maláj légitársaságnak a jövőben nem lesz MH17-es járata

A Malaysia Airlines nem használja a jövőben az MH17-es járatszámot, a maláj lottótársaságok pedig nem fogadnak el téteket a járatszámmal kapcsolatos számokra.

Nigériai iszlamista terroristák gyilkoltak Kamerunban

Legalább 15-en meghaltak Kamerun északi részén a Boko Haram nevű nigériai iszlamista terrorszervezetnek tulajdonított támadásban - közölték hétfőn biztonsági források.

Már több mint 1100 áldozata van az ukrán válságnak

A kelet-ukrajnai harcokban április közepe óta már legalább 1142 ember vesztette életét, és közel három és fél ezren sebesültek meg - közölte hétfőn az ENSZ emberi jogi főbiztosa.

HIRDETÉS
bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...