Délmagyar logó

2017. 02. 25. szombat - Géza -2°C | 8°C Még több cikk.

10+1 leghülyébb haláleset

Vasárnap Győrben holttestet találtak egy csatornában. A hazafelé tartó férfi a csatornába ejtette lakáskulcsát, azt akarta kivenni onnét, de egyre mélyebbre csúszott. Halálát a belélegzett iszap miatti fulladás okozta. A győri eset méltán pályázhat a Darwin-díjra. Íme, a 10+1 leghülyébb haláleset.
1. A 36 éves Alex Mijtust a felesége gyilkolta meg, egy 50 centiméteres vibrátorral felfegyverkezve. Mrs Mijtus megunta férje bizarr szexuális kívánságait, és az 50 centis segédeszközt teljes egészében férje hátsó fertályába helyezte, olyan súlyos belső sérüléseket okozva, amibe férje belehalt.

2. A 99 éves Debby Mills-Newbroughton az utcán átkelve vesztette életét. Az idős hölgy következő nap töltötte volna be a 100-ik életévét, az úton lánya társaságában éppen a születésnapi bulijára indult volna tolószékében, amikor elütötte a szülinapi tortáját hozó teherautó.

3. Peter Stone (42) halálát 8 éves lánya okozta, akit büntetésből vacsora nélkül a szobájába küldött. A fiatal Samantha Stone úgy érezte, ezt senki nem teheti meg vele büntetlenül, ezért apja kávéjába azonnal 72 darab patkányméreg tablettát rakott. Az áldozat egyetlen korty után holtan fordult le székéről. A kislány felfüggesztett büntetést kapott, mert a bíró szerint nem volt tudatában tettének súlyosságával. A bíró később valószínűleg rájött tévedésére, amikor Samantha egy hónap múlva az anyját ugyanolyan módon próbálta megmérgezni.

4. A 44 éves Megan Fry-t 14 rendőr lőtte le, amikor a szerencsétlen nő egy kiképző lőtérre tévedt. Amikor a nő észrevette, hogy az utcán néhány rendőr halad lassan, hirtelen előugrott és azt kiáltotta "Bú!". A rendőrök - azt gondolván, hogy egy előugró céltáblával dolguk - azonnal tüzet nyitottak rá, és a leadott 67 lövésből 40 el is találta a "céltáblát". Az egyik rendőr szerint a nő "nagyon valódinak" tűnt.

5. A híres amerikai atomtudós, Harold Simms meggyilkolta feleségét, mert az megcsalta a szomszéddal. Az asszony szemfestékét kicserélte uránium tartalmú keverékre, ami 3 hónap alatt végzett Helena Simms-szel. Bár az áldozat a sugárbetegség összes szimptómáját mutatta (kihullott a haja, megromlott a látása), sosem került orvoshoz.

6. John Joe Winter őrmester a felesége autóját megpakolta Trintynitrate nevű robbanóanyaggal (hasonló a C4-hez), és felrobbantotta. A hölgy Ford Taurusa 750 kg robbanóanyagot tartalmazott, ami közel a duplája a 168 áldozatot követelő oklahomai terrortámadás során használt robbanóanyagnak. A robbanást 14 kilométer távolságból is lehetett hallani. Az autó és az áldozat darabjait sosem találták meg, ellenben egy 55 méter mély krátert igen. Az útból mintegy 500 méter tűnt el.

7. Michael Lewis a "Die Hard - Az élet mindig drága" című filmből merített inspirációt, hogy leszámoljon csalárd barátjával. Elkábította Tony Berry-t, beöltöztette egy kétoldalas hirdetőtáblába, amelynek egyik oldalán a "Halál a niggerekre!", a másikon pedig az "Isten szereti a Klu Klux Klant!" feliratokat mázolta. Lewis ezután áldozatával Harlembe hajtott, és kitette az utcán a szerencsétlent. Berry 2 percen belül halott volt.

8. A 26 éves Conrad Middletont ikertestvére gyilkolta meg, miután nem tudtak megegyezni a szüleik halála után rájuk hagyott ház tulajdonjogán. Conrad légúti problémával küszködött, nem érezte a szagokat, ezt kihasználva Brian kinyitotta a házban található 3 gázcsapott, gázzal elárasztva azt. Kint hagyott az asztalon egy doboz szivart, egy öngyújtót és egy cetlit, "Bocsáss meg" felirattal. Conrad rágyújtott, egy mozdulattal elpusztítva a házat és saját magát.

9. Saját autójában, szeretkezés után, szénmonoxid mérgezés miatt halt meg Mario Bugeanu (24), román NB1-es focista és barátnője –jelentették a helyi hatóságok. A Gloria Bistrita középpályása és 23 éves barátnője, Mirela Iancu úgy közösültek a focista apjának garázsában álló autó ülésén, hogy közben járt a motor, majd akkor sem állították le, amikor a pihenésre került sor – nyilatkozta a helyi lapoknak Dumitru Secrieru rendőr százados. Úgy tűnik, nem tudtak arról, hogy a szénmonoxid veszélyes – tette hozzá Secrieru.

10. Ismeretlen gáz miatt hat férfi lelte halálát egymás után egy egyiptomi kútban. A Kairótól 500 kilométerre lévő faluban először a 22 éves Ahmed Mohames Mubarak mászott le a már hét éve nem használt kútba, hogy újból üzembe helyezze. Mivel nem tért vissza, egy idő után utána mászott 20 éves öccse. Rá is hiába vártak. Ezután a szomszéd következett, majd a szomszéd fivére. Ők is lent maradtak, ám a falubeliek között még mindig akadt két vállalkozó szellemű - vagy nagyon kíváncsi. Miután a hatodik férfi se jött vissza, a falubeliek jobbnak látták, ha kihívják a mentőket, akik azután csörlővel húzták fel a hat holttestet.

+1. Gyufa és öngyújtó híján egy magasfeszültségű trafóról próbált rágyújtani cigarettájára egy Sri Lanka-i férfi. Kísérlete nem sikerült, agyoncsapta az áram. Az esetnek szemtanúja is volt, a Ceyloni Villamosművek egyik alkalmazottja, és az ő vallomása, továbbá a haláleset nyomai és körülményei alapján az ügyészség nem rendelt el további vizsgálatot.

Olvasóink írták

 • 19. jozicsenko 2009. április 23. 14:00
  „ugyan, minálunk is vannak ilyen okosok

  nem mondok bőrszint, mert náci leszek, de volt hogy (a mindennapos fémlopások elött)
  villanyszerelők találtak rá egy elszenesedett hullára egy trafóházban: egy belső, nehezen elérhető rudat (valamilyen alkatrészt) próbált meg elfürészelni, úgy, hogy végigfeküdt a többin, és mindent rövidre zárt...”
 • 18. SWIFT 2009. április 23. 10:07
  „Dédnagyanyám egész életében szalonnás tojást reggelizett, utána felest ivott, és 98 évesen halt meg. AUTÓBALESETBEN.”
 • 17. varadipal 2009. április 23. 08:09
  „A nagyapám pedíg 97 éves korában nősült, mert az apja már erőltette.”
 • 16. nagypappa 2009. április 23. 03:16
  „kifelejtettem

  Pesten fogadásból lenyelt egy fazon egyben egy főtt tojást. Mire kiért a mentő megfulladt.

  DE MEGNYERTE A FOGADÁST!”
 • 15. THK 2009. április 22. 23:44
  „török: fölösleges találgatni, rákerestem: kamu az egész lista!

  több változatban terjed már vagy egy évtizede, "FBI 12 (vagy más verziókban 20) legfurább halálesete"-ként - miközben az FBI persze sosem ad ki ilyen összeállítást...

  http://www.snopes.com/humor/jokes/fbitop20.asp”
 • 14. comet 2009. április 22. 23:02
  „amúgy a győri eset nem a cím kategória. Egy 40cm átmérőjű 2 méter mély üreget kell elképzelni.
  Aki abba fejjel lefelé belecsúszik, mert mondjuk nem látja az alját a sötétben, az halálos csapdába kerül.
  A kulcs ha leesik, az Murphy törvénye szerint valamilyen rács alá esik.”
 • 13. török 2009. április 22. 22:58
  „nelek: az amerikai fél literes kávéba belefér a 72 tabletta”
 • 12. nelek 2009. április 22. 21:45
  „Különösen az tetszik, amikor 750 kg robbanoanyagot raktak egy Ford Taunusba es az fel sem tunt, pedig biztos a hatso ulesre is jutott belole, mar ami nem fert a csomagtartoba. Na meg a 72 db tabletta a kaveban, nyilvan ugy kellett leszürcsölni rola a kavet . A patkanyok hanyat szoktak bevenni belole? Es az 50 cm es vibrator, nyilvan altalaban ilyen hosszu egy ilyen.

  Par eve irta a Delmagyar, hogy Kiskunhalas kornyeken egy etteremben valaki viccbol etnyult a szomszed asztalnal ulo tanyerjaba sultkrupliert, aztan felrenyelte, es meghalt a helyszinen.”
 • 11. THK 2009. április 22. 19:46
  „mivel nem egy esetről ordít, h kitalált kamu (pl. a lőtéri ijesztgetés), jó eséllyel a teljes lista az lehet...”
 • 10. nagypappa 2009. április 22. 18:05
  „A 70-es években a Délép garázsban is volt egy kocsiban szeretkező pár akik megfulladtak a kipufogógáztól.

  Röszkén, a Holt Tisza partján horgászott két horgász, közben söröztek. Nem vette észre a szerencsétlen, hogy a sörösüvegbe belemászott egy darázs (vagy méhecske) ahogy kortyolt a sörből a torkára akadt a darázs? és megcsípte, mire orvost hívtak megfulladt. Akkor még nem volt mobiltelefon.”
 • 9. Odin 2009. április 22. 17:27
  „Nekem a "kedvenc" estem az amikor valamely Közel-Keleti ország(Pakisztán azt hiszem) lakosa feladott egy levélbombát,ami rendre meg is érkezett volna ha...lett volna rajta elegendő bélyeg.Azonban ennek hiányában visszaküldték a feladóhoz aki volt olyan okos hogy amikor kézhez kapta kinyitotta.”
 • 8. flexsnake 2009. április 22. 17:05
  „Mindenesetre szar hogy egy magyarországi haláleset kapcsán eszébe jutott valakinek a darwin-díj. Inkább akkor kellett volna felhozni mikor a horgász áramütést szenvedett és nagyobb baj nélkül megúszta.”
 • 7. dragboyz 2009. április 22. 16:46
  „flexsnake- Ez durva.... CSúfos egy halál.
  comet- Akkor ő nagy szarban volt nem? :-)”
 • 6. rolee 2009. április 22. 16:45
  „comet

  :D K****jóó :D”
 • 5. comet 2009. április 22. 16:30
  „+2 Friedrich Riesfeldt nagy odaadással látta el állatkerti gondozói teendőt. Igy tett akkor is amikor a Stephan nevű elefántnak székrekedési problémája lett. Friedrich 22 adag hashajtót, vödörnyi bogyót, fügét adott az állatnak, hogy beindítsa bélmüködését. Balszerencséjére a belek akkor indultak be amikor az állat mögött állt, és olíva olajos beöntéssel próbálkozott. A hirtelen kitört ürülék áradat olyan erővel lökte az állatgondozó fejét a beton padlóhoz hogy az eszméletét vesztette, majd ez követően megfulladt a 100kg-nyi elefántürülék alatt.”
 • 4. flexsnake 2009. április 22. 15:52
  „Detroit - Egy 41 éves férfi belefulladt az útszéli csatorna hatvan centi mély vízébe. Az sem segíthetett rajta, hogy egyébként tudott úszni, ugyanis beragadt a 18 hüvelyk széles csatornanyílásba, mikor fejjel előre keresztülpréselte magát rajta, hogy elérje a lefolyóba pottyant kocsikulcsát.

  1998ban történt. Megismétlődött.
  http://www.okorszem.hu/darwin.htm”
 • 3. micsibucsi 2009. április 22. 15:52
  „Szegény mamit pont a tortás autó gázolta halálra! :))))))))) Bakker........”
 • 2. rolee 2009. április 22. 15:46
  „Ez rohadt jó összeállítás valami hasonlót halottam anno Rádió 88-on Cafe 88-ban”
 • 1. joy 2009. április 22. 15:30
  „Atyavilág!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megölte a feleségét, mert mást főzött vacsorára

Egyiptom - Letartóztattak kedden egy férfit Egyiptomban, akit azzal vádolnak, hogy megölte a… Tovább olvasom