Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

4 gyereket szült apjának a 30 éven át molesztált nő

Ausztrália - Évtizedeken át húzódó molesztálási ügy rázta meg Ausztráliát, ahol egy apa 30 éven át tartotta fogva saját lányát, akit számtalan alkalommal erőszakolt meg. A vérfertőző kapcsolatból négy gyerek született.
Az áldozat most már negyvenes évei közepén jár, vagyis apja fiatal kamaszkora óta tartotta őt fogva "szexrabszolgaként" - számolt be a Herald Sun című újság. A melbourne-i férfi apaságát DNS-vizsgálatok is igazolták, az "ausztrál Fritzlként" emlegetett erőszakolóra életfogytig tartó büntetés vár.

Az ügy nyilvánosságra került részleteiből kiderült, hogy az apa először akkor kényszerítette szexuális kapcsolatra lányát, amikor az még csak 11 éves volt. A férfi azzal fenyegetőzött, hogy bántani fogja feleségét és a többi gyerekét, ha a kislány beszélni mer. Az áldozatnak három testvére volt, ők azonban még gyerekkorukban meghaltak.

A feleség állítólag egész idő alatt nem sejtett semmit, noha lánya és unokái 2005-ig velük egy fedél alatt laktak. "Nagy házban éltünk, így nem tudhattam. A férjemnek éles nyelve volt, sokat ivott" - mondta az erőszakoló házastársa.

A három évtized alatt a nő négy gyereket hozott a világra, de mindegyikük betegségekkel született, egyikük meg is halt.

A megdöbbentő ügyre már korábban fény derült, a nő először 2005-ben fordult a rendőrséghez. Akkor azonban annyira félt, hogy végül nem tett feljelentést. Az eset tavaly lépett komolyabb szintre, a hatóságok és a család azonban akkor úgy döntött, hogy nem tárják a nyilvánosság elé az ügyet.

A hatvanas éveiben járó családfőt 2009 februárjában fogták perbe, nyolcvan alkalommal elkövetett nemi erőszak miatt. A vádak között vérfertőző kapcsolat létesítése és szexuális indíttatású tettlegesség is szerepel.

Augusztus végén az Egyesült Államokat rázta meg hasonló eset, a gyerekként elrabolt Jaycee Lee Dugard 18 év múltán szabadult ki molesztálója karmai közül, a férfi két gyereket nemzett neki.

Olvasóink írták

 • 4. flexsnake 2010. február 15. 20:51
  „,,4 gyereket szült apjának a 30 éven át molesztált nő"
  Azért jobban járt volna ha a karácsonyokra inkább rajzol neki valamit :)”
 • 3. flexsnake 2010. február 15. 20:49
  „"Nagy házban éltünk, így nem tudhattam. "
  Nem semmi mérete lehetett annak a házzal. Ez kábé annyira lehet igaz m,int az alábbi:
  Van egy testvérem vagy kettő de nem tudom mert még nem találkoztam vele, igaz egy házban lakunk de az olyan nagy hogy egyszer elhagytam az elefántom és ma sem találom merre van...”
 • 2. Yucca 2009. szeptember 17. 16:25
  „Azt, de lassút és farok-nyiszálással kezdődőt!
  Amúgy nem értem a feleséget. Azt mondta: "Nagy házban éltünk, így nem tudhattam."
  Akármekkora volt a ház, ha látta a 4 "friss" gyereket, mégis mit gondolt, ki szülte őket? A szomszédasszony? Érthetetlen!”
 • 1. 19701230 2009. szeptember 17. 15:09
  „moderálva”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jézus korabeli zsinagógát fedeztek fel Izraelben

Izrael - A világ egyik legrégebbi zsinagógáját ásták ki izraeli régészek a Genezáreti tó mellett… Tovább olvasom