Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Brutális rendőri intézkedés Szerbiában - videóra vették

Szerbia - Brutális felvételek kerültek napvilágra Szerbiában. A rendőrség úgynevezett intervenciós egységének tagjai ütlegelnek hosszú percekig frissen elfogott autótolvajokat.
A különleges feladatokra kiképzett rendőrök különleges és gyomorforgató módszereket alkalmaznak. A kocsiban ülő rosszfiúk nem tanúsítanak ellenállást, de ez a videón is jól látható. Ha akarnának se tudnának ellenszegülni, hiszen a rendőrök azonnal rájuk rontanak. Egyikük azt ordítja: feküdj a földre! A k**va anyád! Érdekes kérés, hiszen a rendőr közben többször is arcba rúgja a gyanúsítottat, aki emiatt ki sem tud szállni a kocsiból. A két tolvaj közben azt ismételgeti: rendben, rendben. A felvétel a You Tube-ról származik, a B92 szerb hírportál mutatta be.

A rendőrség különleges egységénél szolgált az a rendőr is, aki a minap fejbe lőtte egy szabálytalankodó sofőr utasát Belgrádban. Az alábbi felvételből következtethetünk arra is, miként történhetett az a tragédia. Jól látszik, hogy a rendőr pisztollyal a kezében közelít a vezetőhöz, és megpróbálja kirángatni a kocsiból. Miután ez nem sikerül elég rövid időn belül, rugdosni kezdni. A verésbe beszáll egy másik kollégája is. A többiek addig a másik bűnözőt rugdossák, aki hátrabilincselt kezekkel fekszik a földön.

Ilyen az, amikor az szerb rendőrség tagjai autótolvajokat fognak. Ez ugyanaz a csapat, akik a 24 éves srácot is lelőtték a minap. Nem ugyanazok a zsaruk, de ugyanaz az osztály.

Olvasóink írták

56 hozzászólás
 • 56. toxi-2 2009. március 25. 10:16
  „Mindez még 2000 októberében történt, azóta elbocsátották őket. Mindenhol vannak oda nem illők.”
 • 55. zoltanz 2009. március 23. 18:00
  „Így jártak, bűnöztek és ráb@sztak. Ha nálunk ez működne tuti nagyobb lenne a rend. Lopni nem mer, éhen dögleni nem akar, hát akkor csak elmegy dolgozni, nem?”
 • 54. BSC 2009. március 23. 13:21
  „szikora: bocsika, de ezek szerb rendőrök, és szerb autótolvajok egy bosnyák rendszámú kocsiban.”
 • 53. Mathiasking 2009. március 23. 11:02
  „44. hozzászólás flexsnake 2009.03.22. 17:42

  Talán úgy kellene a T. rendőrségnek a dologhoz hozzá állni, hogy megbecsülése legyen. Miért is volt megbecsülve a csendőr? Te nem tudhatod, de nem is fogod megtudni, mert ahhoz túl taknyos vagy. Hidd el, egy csendőr is elég volt a rendhez, nem kellett egy egész autónyi, mint rendőrből!”
 • 52. varadipal 2009. március 23. 10:05
  „22 Sós: A "semmilyét" az biztos, hogy LY-nal kell írni? Inkább tanulnál.
  Primitív, mint a hozzászólása. "Hüje" vagy?”
 • 51. szikora 2009. március 23. 09:44
  „Bocsika, de ezek Bosnyák zsernyákok, és Bosnyák kocsitolvajok bosnyákföldön az Eu patronátusa alatt !!!!!!!”
 • 50. nekromonger 2009. március 23. 09:37
  „Egy amerikai rendőr irodájának falán lévő szöveg:

  Inkább 12 ember vizsgálja az ügyed, mint 6 ember vigye a koporsód!”
 • 49. flexsnake 2009. március 22. 21:17
  „48. a te, idézem tőled: ,,tyúkszaros" életedet nem is kívánja megmenteni senki.
  Vigyázz hogy hova végzed a dolgod mert arról az asztalról eszel te is.”
 • 48. baloghkatica 2009. március 22. 20:48
  „A szerb rendőrökre mondtam, hogy sokuk tanulatlan, háborús öldöklést is megjárt ember!

  Itt meg a zsaruk okosak, de nem mernek semmit tenni... mert 90ért féltik a tyúkszaros életüket! De lehet, hogy nem is alkalmas sokuk a szakmájukra!”
 • 47. newdog 2009. március 22. 20:45
  „Talán egy napalm rendet tenne :-D

  Bakoghkatica!

  Gondolom nem ismerjük egymást, nem tudod mivel foglalkozom mind a munkám során, mind a hétköznapjaimban, így kérlek hagyd a személyeskedést, én is igyekszem mellőzni!

  Igenis ugatok, s hidd el, nem ok nélkül! Nem a tévéből ismerem a világot, nincsenek illúzióim. Személyes tapasztalatok, benyomások és következtetések alapján szoktam megnyilvánulni. Persze mindig az adott helyzethez igazodván. Hogy hatalmával visszaélő szervvel "sosem találkoztam", az gondolom nem a véletlen műve :-) Régi közhely, hogy aki kurvának szegődik, ne csodálkozzon, ha meg...ák.

  Tv-t abszolút nem nézek, így ez a feltételezés is zátonyra futott. :-/

  Háborús, kilátástalan helyzetben sem voltam, remélem ezirányú tapasztalataimról soha nem fogok tudni senkinek beszámolni. Azt viszont megjegyezném, hogy a cikk szereplői nem éppen kilátástalan helyzetben lévő háborús szereplők, ezt még a hülye is látja, első ránézésre.

  Igenis aki bűnözik -s akkor gondolkodjunk csak kis hazánk mikrokörnyezetében-, igenis meg kell büntetni, aki szándékosan meglop, kirabol, megerőszakol, bárkit, vagy elveszi annak életét. Nem pedig az elkövetőből áldozatot csinálni, mint ahogyan azt a magyar jogalkotás lehetővé teszi, a média hathatós közreműködésével.”
 • 46. baloghkatica 2009. március 22. 19:06
  „A szerb rendőrök a háborúkban is zsoldoskodó, halálbrigádok maradványai (egy részük az).

  Az ugat itt mindenfélét, hogy "ez kellene ide is", akinek nem volt még hatalmával visszaélő szervvel sose dolga, csak otthon ül és rothad, meg a tv-ből nézi a világot...

  Azok is könnyen pofáznak, akik még nem voltak háborús, kilátástalan helyzetbe...

  Mennyetek szombat éjjjel a városba nagyfiúk, és a részeg tinik között tegyetek rendet!”
 • 45. newdog 2009. március 22. 18:11
  „Nagyon helyes, ez kellene itt is. A mocskos tetű bűnözőnek egy koszos körme sem kopott azért a verdáért. Durva megoldás, de ha az én autómat vitte volna, s én elkapom, a kezét töröm szilánkosra! Döntsük már el, hogy hagyjuk a tetvedékeket bűnözni, vagy ha nem, mindenki vigye, amit ér, s ne csodálkozzon senki, ha meglopják.
  Cigány "kultúrából" ismerős ez a minden mindenkié elv. Én nem szereték cigány országban élni. Tudom, el lehet menni, de ha ez a megoldás, az a haza szégyene.

  Ha meg a srácok, akik orosz rulett új fajtáját űzik az utcákon, s felkapnak egy kiscsaládot, akik épp a zebrán kelnek át, senki nem fogja őket sajnálni, még azt sem, aki csak az anyósülésen ült.

  Semmi felelősségük nincs a mai fiataloknak. Nem fogja át a tudatuk, hogy mi is történhet. A 24 éves fiatalnak jól az agyába vésődött a lecke. Már bocsánat a morbid megjegyzésért!

  És a vicc az egészben, hogy nem levonják a konzekvenciát, s bevallani, igen, én hibáztam, nem csinálok többet ilyet, hanem nekiesik a rendőrnek.

  Ha én ilyet csinálnék, egyrész leégne a pofámról a bőr, másrészt meg zsebre tenném, amit kaptam, mert nyilván megérdemelten kaptam. Nem hogy még neki állnék feljebb.......!”
 • 44. flexsnake 2009. március 22. 17:42
  „43. ja és egy eset miatt előveszik....
  A rendőr akkor soha nem jó ha megvéd akkor is szarszemét. Na ezért lesz a rendőr agresszív és nem is baj. Aki gyanúba keveredik, verjék félholtra. Ha majd kiderül hogy ártatlan akkor mehet isten hírével. A kurvanagy demokráciát fel kéne már dolgozni lelkileg. :D”
 • 43. Zejko 2009. március 22. 17:12
  „Azert vettek oket elo mert egyikuk fejbe lott egy utast es ugyan ez az osztagbol volt a rendor,nem az a baj hogy a bunozokkel igy bannak az a baj hogy sima igazoltatas sem piskota az emberben belefagy a szar nem biztonsagot adnak hanem nem erzed biztonsagba magad a kozelukben meg ha te vagy a legartatlanabb lelek is a foldon.Milos idejeben hogy is volt milicija-policija fele brigad kezen horvat alban es bosnyak ver tapad,a romaknak meg kus van azokat eloszeretettel kinozzak a fogdakban nem banom en ha bunos csak akkor is megkapjak ha nem az.Vagy a vajdasagban eleg ha csak magyar neved van.”
 • 42. Zuperman 2009. március 22. 16:42
  „Ezt érdekes, hogy természetesen veszik sokan! Azaz, hogy a szerb zsaruk legalább odavernek! Bár ugyanezek az emberek akkor meg panaszkodnak mikor magyart vernek! Ottani eljárás szerint jogosan! Amikor itt elverik a románokat vagy szerbeket érdekes, hogy senki nem panaszkodik! Akkor most jól csinálták vagy nem?”
 • 41. flexsnake 2009. március 22. 16:32
  „http://www.youtube.com/watch?v=wnMADCUFqAE
  hogy ne legyenek kényszerképzetek
  http://www.youtube.com/watch?v=a_nHFVKD9rs
  tömegoszlatás

  ez meg szerb elfogás több mint 2 éves felvétel:
  http://www.youtube.com/watch?v=JyLXdww3ZaU

  Akkor kérdezem én: miért most és miért pont őket kell basztatni? Az egész világon vannak túlkapások, belefér.”
 • 40. flexsnake 2009. március 22. 16:10
  „39. Inkább a bűnöző.
  Ez a videó nekem azért furcsa mert évek óta felraknak felvételeket a világ minden részéről ahol intézkedő rendőrök kissé agresszívan lépnek fel. Volt egy riportfilm ilyenekből. Egyik alkalommal a nagy csúnya demokrata országban a rendőr rálépett a gyanúsított kezére, ripityára törve a csontjait. Egy percig nem volt kérdés hogy az intézkedés szabályosan folyt le. A rendőr kapott egy lebaszást és másnap kergethette a gazembereket újra. Abban a körzetben a vagyon elleni bűncselekmények drasztikusan csökkentek. De azok a zsaruk éjszaka beálltak a főutcára és ahol nesz volt már elő a gumibottal és ütöttek. Ez egy fekete körzetben volt.
  A nagy jogvédők akiknek fontosabb egy anyagyilkos élete mint egy rendőré arra szoktak hivatkozni hogy azért nem szabad így intézkedni mert bárki kerülhet oda.... Nem, bárki nem csak bűnöző az meg rettegjen. 10000esetből egyetlen ártatlan ellen intézkednek agresszívan. Országonként változó hogy meddig megy el egy rendőr. Egy olyan országban ahol ma is minden harmadik ember fegyverrel mászkál, kissé másképpen folyik egy intézkedés, és ha néha talán indokolatlanul agresszívan, egy percig sem sajnálom ha baja esik szegény joghalmozó bűnöző....”
 • 39. bambinaXX 2009. március 22. 15:53
  „37! Mármint kik akadályozták? (a rendőrök, vagy akiket előállítottak?) :)
  egyébként nagyon érekesek a h.szólások: ebben sincs középút - valaki vagy nagyon pártolja a rendőrök erőszakos magatartását, vagy háborog rajta. Hát, nemtom. engem még rendőrök nem háborgattak (csak igazoltattak), viszont törtek már be hozzánk, loptak tőlem.. Sztem féljen inkább a bűnöző - ne én!”
 • 38. flexsnake 2009. március 22. 15:41
  „34. hozzászólás BSC 2009.03.22. 15:20
  Két választás van: vagy fegyverrel mászhatsz az utcán és izgulhatsz, hazaérsz-e, vagy bízol abban hogy nem kerülsz gyanús ügyletbe. Az utóbbihoz nem kell nagyon erőlködni sem.
  De a rendőr minden elfogásnál erőszakosan fog fellépni, bárhol a világban. Javaslom menj el rendőrnek, ha nem vagy agresszív a gazemberrel akkor egy este késsel a hasadban fogsz összeesni. Ezeket nem lehet kímélni.”
 • 37. flexsnake 2009. március 22. 15:37
  „29. hozzászólás bambinaXX 2009.03.22. 14:15
  Rosszul tudod. Akadályoztak másokat szabad gyülekezési joguk gyakorlásában.”
56 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

20%-kal olcsóbban vásárolhatnak a szegények boltjában

Március 25-én nyílik Belgrádban az első úgynevezett SOS bolt, amelyben kizárólag a legszegényebbek… Tovább olvasom