Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 16°C | 25°C Még több cikk.

Caplovic Szlovákia elleni agressziónak minősítette Orbán beszédét

Az emberi jogokért felelős pozsonyi miniszterelnök-helyettes Szlovákia elleni politikai agressziónak minősítette Orbán Viktor beszédét a Magyar Koalíció Pártjának (MKP) egy héttel ezelőtti rimaszombati kongresszusán.
"A felszólalás politikai agresszió volt Szlovákia ellen, a szlovák értékek ellen, az európai értékek ellen" - jelentette ki Dusan Caplovic a pozsonyi TV Joj kereskedelmi televízió péntek éjjeli De Facto című vitaműsorában. Caplovic vitapartnere Csáky Pál, az MKP elnöke volt. A kormányfőhelyettes a Fidesz elnökének "mentségére" megjegyezte: részben felmenti őt az, hogy "tömve van hazugságokkal, amelyeket az MKP-tól, s különösen Csáky úrtól és Duray úrtól kap".

Olvasóink írták

 • 2. Sziszifusz 2009. október 24. 18:13
  „Orbán tudja jól, hogy a Lisszaboni szerződés, ami tulajdonképpen az új, nemzeti Alkotmányokat felülíró EU Alkotmány, a nemzeti képviseletek nagysága szerinti jogokat fog biztosítani Brüsszelben. A helyi kormányok eloszthatják az írószereket, meg néhány apróságot, mivel minden más lényeges kérdésben Brüsszel dönt!
  Az Orbán-féle magyar-román-szlovák EP képviselőkkel szemben Fico a ratifikáláős után hiába vicsorog majd, mert gyorsan leváltatják, és "híveit" a Velseni szerződés értelmében létrehozott EU csendőrség fogja "jobb belátásra" bírni!
  Orbán erre mondta 23-án: "Sorsfordító küzdelem előtt áll az ország!", ámbár ez az ő koronázási szertartása lesz (nekünk meg a rabszolgaságé)!”
 • 1. 751510 2009. október 24. 12:30
  „"szlovák érték"...

  ???”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az afgán elnökválasztás bojkottjára szólítanak fel a tálibok

A tálib lázadók felszólították szombaton az afganisztáni lakosságot, hogy ne szavazzon az… Tovább olvasom