Délmagyar logó

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -3°C | 7°C Még több cikk.

Elevenen égette el feleségét, mert harmadszorra szült lányt

India - Az indiai asszony bűne az volt, hogy másodszor is lányt szült.
Elevenen elégette a feleségét Indiában egy férfi a szüleivel közösen, mert az asszony lánygyereket hozott világra. A férfi azért végzett a 25 éves anyával, mert már másodszor követte el ugyanazt a bűnt - azaz lányt szült.

A három elkövető eltűnt, és az áldozat, Momína hozzátartozói attól tartanak, a gyermek is az anya sorsára jut. Azt mondják, a férfi és a családja megölte a pár két évvel ezelőtt született első gyermekét is.

Becslések szerint Indiában évente lányok ezrei jutnak a szegény családokban hasonlóan szörnyű sorsra, mindenekelőtt a hozomány problémája miatt.

Olvasóink írták

 • 9. lajosbácsi 2009. augusztus 13. 22:06
  „flexi: annyira egyre gondoltunk-- már megent....

  bo: nekem is feladta ez a matematikai probléma.. sztem az első, amelyik már meghalt volt a harmadik, kettő meg élt. vagy a bánat tudja.. egyébként elgondolkodhatna, hogy ő hol lenne, ha az ő anyját is anno elégetik.. vagy már ennyire nem volt otthon kaja. éheztek a nagyszülők?? beteg egy nép, de jó, hogy nem oda születtem, komolyan, már az ilyen dolgokat is értékelni kell az életben.”
 • 8. bo 2009. augusztus 13. 10:39
  „Kisebbség a fenét, ha így szaporodnak többség lesz!

  "Elevenen égette el feleségét, mert harmadszorra szült lányt"-"India - Az indiai asszony bűne az volt, hogy másodszor is lányt szült." Na most akkor hányszor!?”
 • 7. kekeczke 2009. augusztus 13. 08:42
  „hazánkban is vannak indiából származottak, csak ők kisebbség”
 • 6. Mirr-Murr 2009. augusztus 13. 06:47
  „Nem is olyan rég kaptam e-mail-en egy Indiáról szóló diasorozatot. A halottakat egyszerűen beledobálják a Gangeszbe és ott rohadnak el a "megtisztulni vágyó" fűrdőzők között! A gyomrom fordult fel a látványától...”
 • 5. kerik 2009. augusztus 12. 23:00
  „Néhány éve a szegedi nőgyógyászati klinikán egy roma asszony megszülte-ha jól emlékszem 6. lány gyermekét és ordítva közölte,hogy ez neki nem kell,mert nem fiú lett.
  Ott is hagyta a babát.Hát ennyi...”
 • 4. sörpocak 2009. augusztus 12. 22:41
  „Most harmadszor, vagy másodszor? Egyébbként egy barbár népség, elmaradott, aluliskolázatlanok.Ahol naponta több ezren halnak éhen, miközben a tehenek, bocsánat, a szent tehenek az utcákon koborólnak, ott mit várjunk?Pusztító járványok szedik áldozataikat, miközben ezek a járványok már a világ 2/3-n felszámolásra kerültek, csak ott még nem jutott el a tudatig a megelőzés, a védőoltás.Nemhiába, putri van itthon is bőven, leszármazottaik itt sem csinálnak mást.”
 • 3. flexsnake 2009. augusztus 12. 21:55
  „Mikor lesz már világháború? Annyira tudnám élvezni azt az egy villanást.”
 • 2. banew 2009. augusztus 12. 21:45
  „Ezeknek ennyit jelent egy gyerek? A lány nem ember, de feleségnek azért kell. Ha fiút szül, akkor mindent megkap, ha lányt, megölik gyerekestől. Őrültek. CSak egyet nem tudnak a marhák, hogy arról a férfi tehet, hogy melyik kromoszóma kapaszkodik oda. Nekik van két fajta, a nőknek csak XX. Vajon ezt tudják ott a hülyék?? Akkor a férfiakat kellene kivégezni, mert ők csinálták rosszul:D”
 • 1. True 2009. augusztus 12. 21:04
  „Valamelyik nap olyan indiai videót láttam, hogy csecsemőket dobálnak le a háztetőről beteg népség.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Éhen halt a gyerek, nyolc évet kapott az anya

Németország - Életveszélyes állapotban találta kétéves gyerekét egy német nő, amikor hazatért… Tovább olvasom