Délmagyar logó

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -5°C | 3°C

Elképesztő! 42 évig volt egy lövedék az arcában!

Kína - Az asszony az egyre erősödő fejfájása miatt úgy döntött, kioperáltatja a golyót a fejéből. Hihetetlennek hangzik, de csak 1978-ban fedezte fel, hogy ott van az idegen tárgy.
A most 65 éves asszonynak még az 1967-es kínai kulturális forradalom alatt ágyazódott a 3,3 cm hosszúságú lövedék az arcába. A kommunista fundamentalizmus idején egymás ellen harcoló Vörös Őrség csapatai több ártatlant is megsebeztek. Az asszonyt egy falon megpattanó lövedék találta el, a golyó 42 évig volt a fejében a füle és állkapcsa között. Először hazaküldték az orvosok, mert nem tudtak rajta segíteni - írja az erdon.ro.

Hihetetlennek hangzik, de csak 1978-ban fedezte fel, hogy ott van az idegen tárgy. Akkoriban erős fejfájás gyötörte, ezért fordult orvoshoz, akik kiderítették a porbléma okát. Sajnos a kórház nagyon rosszul volt felszerelve, nem voltak megfelelő berendezéseik a műtét elvégzésére, ezért - mint utólag kiderült, újabb 30 évre - hazaküldték szegényt.

42 évig volt egy lövedék az arcában!
42 évig volt egy lövedék az arcában!

Most azért fordult újra orvoshoz, mert a fájdalom már az egész testére kiterjedt. A kórház azóta modernizálta magát, így könnyedén végrehajthatták a beavatkozást.

Már otthon, chongqin-i házában lábadozik, de hosszú idő után első napjait tölti úgy, hogy már nem fáj a feje.

Olvasóink írták

  • 3. flexsnake 2009. június 01. 00:00
    „2. :)”
  • 2. sanya6 2009. május 30. 18:05
    „Kivizsgálták, hogy jogszerű volt a fegyverhasználat? Ha nem, miért nem, ki a felelős, volt a katonán elől-hátul azonosítási szám, a jobb oldal elitéte a történteket? Kinek kéne lemondani?”
  • 1. flexsnake 2009. május 30. 16:17
    „Jobbulást.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

GPS-szel követi 19 éves fiát az aggódó anya

Nagy-Britannia - Műholdas nyomkövetőt tett fia hátizsákjára egy aggódó brit anya, hogy mindig tudja,… Tovább olvasom