Délmagyar logó

2017. 04. 29. szombat - Péter 7°C | 22°C Még több cikk.

Ellopta 3 éves fiának holttestét egy apa

A törvényszéki szakorvosok autójából lopta el három éves fiának holttestét egy román apa a Dâmboviţa megyei Pucioasán.
Az eset pikantériája, hogy sem a kapus, sem más dolgozók nem tudták visszatartani a férfit, akinek gyermeke úgy halt meg, hogy leesett egy szekérről.

A baleset az anya jelenlétében történt, aki rajta volt a szekéren, amikor a ló valamitől megijedt, és felborította a járművet. A gyermek a fején sérült meg, és rövid időre rá a kórházban meghalt.

Az apa Bukarestben hallotta meg a hírt, hogy fia meghalt. A kórházba rohanva pedig egész egyszerűen ellopta a kisfiú holttestét. A beszámolók szerint többen is megpróbálták megakadályozni, de rövid dulakodás után engedtek a feldúlt apának - írta Manna.ro.

Olvasóink írták

 • 8. henriette.m 2010. augusztus 31. 23:30
  „Kedves Szakértö, köszönöm! Senki sem tudja elöre, hogy milyen reakciót vált ki a saját gyerekének az elvesztése. Azonkivül az apa biztosan nem is volt a fájdalomtól beszámitható. Én mást nem tudok elképzelni az ilyen tettre. Mindenesetre kicsit megdöbbentö flexsnake hozzászólása. Nem mindegy milyen származású? A gyász mindenhol ugyanolyan méretü és fájdalmas!”
 • 7. Szakértő 2010. augusztus 31. 20:50
  „Kedves henriette.m, nagyon sajnálom, ami Veled történt, borzalmas, ha egy szülőnek el kell temettetnie a gyermekét, és nem fordítva történik!”
 • 6. Stif 2010. augusztus 31. 19:15
  „5. hozzászólás flexsnake 2010.08.31. 18:48

  SZEKÉRRŐL. Először olvasni tanulj meg. "A baleset az anya jelenlétében történt, aki rajta volt a szekéren, amikor a ló valamitől megijedt, és felborította a járművet."”
 • 5. flexsnake 2010. augusztus 31. 18:48
  „leeset egy székről=bántalmazásban halt meg. románia, cigányok”
 • 4. flexsnake 2010. augusztus 31. 18:47
  „jaja, biztos elvitte még kerékpározni meg az állatkertbe. Ez egy idióta.”
 • 3. CsImre 2010. augusztus 31. 16:38
  „Mi az, hogy ellopta??? Mint dolgot eltulajdonította a holttestet? Kitől? Kié volt a holtest, akitől el lehetett volna lopni?”
 • 2. henriette.m 2010. augusztus 31. 12:32
  „Mindenki máshogyan dolgozza fel a gyermekének a halálát, ha egyáltalán fel tudja valaha is dolgozni! Én a mai napig nem tudok kimenni a temetöbe a kislányomhoz, mert a temetése után a puszta kezemmel akartam kikaparni a földböl, és ameddig nem érzem ugy, hogy normálisan tudok a sirjánál viselkedni, inkább nem megyek ki. Mielött bármilyen kárt okoznék, várok még!
  Ki tudja, ez az apa milyen szándékkal vitte el a kisfiát!? Lehet, csak el akar töle a maga módján búcsúzni és utána visszaviszi.”
 • 1. savos 2010. augusztus 31. 11:12
  „Románia.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négyes erősségűvé erősödött az Earl hurrikán

Négyes fokozatúvá erősödött hétfő estére a karibi térségben tomboló Earl hurrikán, amely várhatóan a… Tovább olvasom