Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Férjet, feleséget lehet bérelni Ukrajnában

A szolgáltatás nincs összefüggésben a szexszel: a kikölcsönzött hölgyek és urak kizárólag az alkalmi házimunkákat végzik el.
Kiégett egy villanykörte a konyhában? Eldugult a kád lefolyója? Leszakadt a karnis? Rendeljen férjet! Ha pedig Ön egyedülálló úr, s lyukasak a zoknijai, sok mosatlan gyűlt össze a konyhában, netán egy finom vacsorára hívta meg a barátait - kölcsönözzön feleséget!

Nagyjából ilyen és hasonló szlogenekkel igyekszik népszerűsíteni magát egy idén alakult cég a nyugat-ukrajnai Zaporozsjében. A világválság miatt i munkanélküliség folytán pillanatok alatt túljelentkezés támadt a kibérelhető férjek vagy feleségek szerepére.

A cég működésének első hónapja során bebizonyosodott, hogy elsősorban a bérférjekre van a legnagyobb igény, akiket az esetek többségében valamilyen barkácsfeladat elvégzésére hívnak házhoz a magányosan élő vagy gyermekeiket egyedül nevelő hölgyek. Alkalmazáskor természetesen követelményként szerepel, hogy a jelentkezők rendelkezzenek valamilyen szakképesítéssel a háztartási gépeket, vagy a szobafestés-mázolást illetően.

A bérfeleségek kínálatát februárban indította be a zaporozsjei szolgáltató vállalat. Az egy-egy órára kölcsönözhető háziasszonyoknak elsősorban a mosás, a varrás és a főzés terén kell jeleskedniük.

Egy-egy bérnej vagy bérférj házhoz hívása 20 hrivnyába (mintegy 600 forintba), egy órai munkára való alkalmazása pedig további 40 hrivnyába (kb. 1200 forintba) kerül. Az igénybe vehető szolgáltatások listáján a Szevodnya című lap hétfői kiadása szerint a szex nem szerepel.

Olvasóink írták

  • 1. flexsnake 2009. február 17. 20:39
    „Ez nem új dolog. Amerikában működött egy ilyen cég, aztán ha jól tudom be is csődölt mert karbantartónak nézték a bérférjeket a bérfeleségeket meg ringyónak :D
    Én meg majd csinálok egy gyerekkölcsönzőt. Rosszgyerek olcsóbb a jó meg drágább. Lehet segíteni nekik a házi feladatban meg le lehet engedni játszani, csak verni nem szabad. Biztos nagy sikere lesz.
    Sok mamóka tuti bérelne magának unokákat :D A kölykök meg egész nap süteményt zabálnának minden helyen :D”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyre nagyobb a gazdasági válság Japánban

Az 1974-es olajválság óta nem voltak ilyen rosszak a gazdasági mutatók Japánban, mint jelenleg -… Tovább olvasom