Délmagyar logó

2018. 11. 14. szerda - Aliz 8°C | 15°C Még több cikk.

Hajmeresztő dolgot tett a repülőgép türelmetlen utasa - videó

A férfi gépe egyórás késéssel indult Londonból, majd a malagai repülőtéren is 30 percet várakozni kellett arra, hogy az utasok kiszállhassanak.
Őrizetbe vették a malagai repülőtéren a Ryanair légitársaság egyik utasát, aki a késve érkező repülőgép leszállása után a vészkijáraton hagyta el csomagjával a kabint.

A Londonból Malagába érkezett járat utasait megdöbbentette, amint a türelmetlen utasnak elege lett abból, hogy várakoznia kell a repülőgépből való kiszállásra, és a vészkijáratot kinyitva távozott, ám a repülőgép szárnyán találta magát. A földi személyzetnek sikerült őt rábeszélni arra, hogy menjen vissza a fedélzetre, ahol később a helyi rendőrség letartóztatta.

A férfit állítólag az bosszantotta fel, hogy a repülőgép egyórás késéssel indult Londonból, majd a malagai repülőtéren is 30 percet várakozni kellett arra, hogy az utasok kiszállhassanak.
f
A Ryanair légitársaság egyik utasa a szárnyról készül leugrani a spanyolországi Málaga repülőterén 2018. január 1-jén az egyik utastárs videofelvételéről készített képen.
Fotó: MTI/AP/Fernando del Valle Villalobos

Az egyik utas a Daily Mail brit napilap online kiadásának elmondta: "a férfi úgy döntött, hogy nem fog tovább várni. Kinyitotta a vészkijárati ajtót és távozott, hangoztatván, hogy a 'szárnyon keresztül fokok kiszállni'. Az egész szürreális volt".

"Egy ideig a szárnyon ült, amíg nem sikerült őt rávenni arra, hogy visszatérjen a gépbe" - tette hozzá.

A Ryanair szóvivője közölte, hogy az utas megsértette az repülőtér biztonsági előírásait, amikor a járat Malagában landolt január elsején. "A malagai rendőrség azonnal letartóztatta az utast, mivel a spanyol biztonsági szabályokat sértette meg, a spanyol hatóságok foglakoznak az üggyel".

A videóért kattintson ide! >>

(Lead-képünk illusztráció - a szerk.)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ez a két település 2018-ban Európa kulturális fővárosa

Ez a két település 2018-ban Európa kulturális fővárosa
Az idei különleges év lesz, hiszen 2018 a kulturális örökség európai éve is egyben. Tovább olvasom