Délmagyar logó

2018. 11. 13. kedd - Szilvia 8°C | 17°C Még több cikk.

Horror a farsangi felvonuláson: boszorkányüstben égettek meg egy 18 éves lányt

Súlyos égési sérüléseket szenvedett.
Súlyos égési sérüléseket szenvedett a lábán egy fiatal nő, akit lobogó forró vízzel teli "boszorkányüstbe" helyeztek ismeretlen tettesek egy farsangi felvonuláson Németországban.

Az egyelőre nem teljesen tisztázott incidens szombaton történt a baden-württembergi Eppingenben, Heilbronn közelében. Az első jelentések még balesetről szóltak, egyes szemtanúk szerint a 18 éves lány az üstből kilöttyenő forró víztől vagy a forró gőztől sérülhetett meg, a tübingeni klinikán kezelt áldozat azonban szerdán elmondta a rendőrségnek, hogy szándékosan tették be az üstbe. Nem tudni, hogy a lány megnevezte-e a feltételezett tettest, amelyet a rendőrség saját bevallása szerint "még keres". A rendőrség egyebek közt az internetes fórumokat vizsgálja, ahol állítólag gúnyolódva cseteltek a leforrázott lányról.

A menetben résztvevő karneváli egyletek együttműködnek a hatóságokkal és lemondtak arról, hogy a további rendezvényeken tüzet vagy vizet használjanak.

A katlanban, amelyet egy szekéren vontattak, tűz tartotta forrón a vizet, az üst körül boszorkánynak öltözött farsangolók álltak. A balul sikerült karneváli felvonulást 2003 óra rendezi meg az Eppingeni Boszorkányklub.

(Lead-képünk illusztráció - a szerk.)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több utas rekedt órákra egy nyitott ajtajú repülőben a mínusz 16 fokos hidegben

Több utas rekedt órákra egy nyitott ajtajú repülőben a mínusz 16 fokos hidegben
Putyin gépének érkezése miatt hirtelen leállították a beszállást egy szibériai repülőtéren. Tovább olvasom