Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Izrael PR-kampányra készül Európában

Izrael - Nagyszabású PR-kampányra készül Európában az izraeli külügyminisztérium az országimázs javítása céljából - közölte egy diplomáciai forrás vasárnap.
A forrás szerint ilyen értelmű utasításokat kapott az ország londoni, berlini, római, madridi, párizsi, hágai, oslói és koppenhágai nagykövetsége. A Háárec című izraeli napilap szerint megkettőzték az illetékes minisztérium e nyolc fővárosban felhasználható költségvetését. A nagykövetségek feladatul kapták, hogy január 16-áig mindegyik említett fővárosban készítsenek legalább ezer nevet tartalmazó listát, és az izraeli diplomáciai képviseletek rendszeresen tájékoztassák ezeket a személyeket a legutóbbi (izraeli) politikai fejleményekről, számítva jóindulatú segítségükre a zsidó állam védelmében - írta az újság.

Olvasóink írták

 • 5. szilléri 2010. november 29. 08:21
  „A Moszadnak köze lehet Barschel halálához
  MTI2010.11.21. 13:09
  Egy neves svájci toxikológus az izraeli titkosszolgálatot gyanúsítja azzal, hogy 1987 októberében meggyilkolta Uwe Barschel nyugatnémet politikust, akinek halála mindmáig megoldatlan rejtély az igazságszolgáltatás számára.A Welt am Sonntag című hetilapnak írt tanulmányában Hans Brandenberger professzor azt állítja, hogy a holttesten végzett toxikológiai vizsgálatok elemzése megdöbbentően egybevág egy korábbi Moszad-ügynök állításaival. Victor Ostrovsky 1994-ben publikált könyvében azt írta, hogy a genfi Beau-Rivage szállodában tartózkodó Barschelt előbb rektálisan elkábították, majd halálos adag altatót adtak be neki.”
 • 4. szilléri 2010. november 29. 08:14
  „Mi a különbség a patkány és a mókus között ?

  A mókusnak jobb a reklámja !”
 • 3. geza 2010. november 28. 18:25
  „Izrael internálóközpontot létesít egyiptomi határán

  Delmagyar.hu - MTI”
 • 2. geza 2010. november 28. 16:39
  „Vmiért nem olvastam ezeket a híreket a magyar médiában....
  Izrael EU-tag lesz
  (úgy jár MO, mint Palesztína, nyomrba döntenek elüldöznek minket. Igaz lesz amit suttogtak, hogy a rengeteg lakóparkot nekik építették??)

  - Nem tudott sem az MSZP, sem a Fidesz érdemi érveket felsorakoztatni amellett, miért kellene támogatniuk a magyar képviselőknek Izrael és az unió társulási szerződését. A Jobbik az izraeli beruházók magyarországi törvénysértései, a közel-keleti ország emberi jogokat tipró politikája miatt elutasította a törvényjavaslat megszavazását.

  - Beterjesztette az Orbán-kormány a magyar Országgyűlés elé az Európai Unió tagállamai, valamint Izrael közötti társulás létrehozásáról szóló megállapodást.”
 • 1. greg 2010. november 28. 13:29
  „Még több holokausztot! Ha befolyásos ember jön Magyarországra, akkor első útja mindig Dohány utca >zsinagóga. Nincs több kérdés.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos lavinabalesetek Észak-Olaszországban

Olaszország - Négy kiránduló meghalt, egy ötödik pedig megsérült két lavinabalesetben szombaton… Tovább olvasom