Délmagyar logó

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -5°C | 3°C

Jelen volt vagy sem Putyin egy rejtélyes koncerten?

Kategorikusan tagadta pénteken az orosz kormányfő hivatala, hogy Vlagyimir Puytin részt vett volna egy oroszországi koncerten, amit személyesen neki tartott az ABBA- utánzó Björn Again nevű együttes egy katonai táborban.
Putyin szóvivője azután szólalt meg, hogy az együttes menedzsere, Rod Stephen azt nyilatkozta az AFP-nek: nem lehet kétséges, kinek adták a koncertet, az együttes egyik tagja pedig azt mondta, hogy látta Putyint és feleségét a koncerten.

A 70-es évek sikernégyese, a svéd ABBA előtt tisztelgő Björn Again 20 éve alakult. Az együttes két fiúból és két lányból áll, akárcsak a néhai ABBA, a kinézetük is ugyanolyan, mint az egykori ABBA- tagoké. A Björn Again a világot járja, és zajos sikereket arat Londontól a legnagyobb fesztiválok színpadáig.

Az együttes egyik tagja, Aileen McLaughlin, aki a szőke Agnetha Faltskog-ot személyesíti meg, azt nyilatkozta, hogy kilenc órán át utaztak a jeges Oroszországon át, míg elértek egy katonai táborszerűséghez, és annak egyik barakkjában adták a koncertet. A tábor tele volt katonákkal, és volt ott egy kis színház is, ahol Putyin, az orosz miniszterelnök felesége és személyes vendégeik előtt énekeltek - közölte McLaughlin, aki szerint felhívták a figyelmüket, hogy nem beszéljenek senkivel.

Putyin egyébként állítólag Beatles-rajongó, míg a jelenlegi államfő, Dmitrij Medvegyev a Deep Purple fanja.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

35 kiló gyíkürüléket dobtak a szemétbe - a kutató kiborult

Egy világ omlott össze egy brit diákban, amikor megtudta, hogy egyeteme kidobta hét év munkáját. Tovább olvasom