Délmagyar logó

2017. 02. 23. csütörtök - Alfréd 5°C | 15°C Még több cikk.

Kartellgyanú autóipari beszállítókkal szemben

Belgium - Nyomozást indított az Európai Bizottság több autóipari beszállítóval szemben, mert felmerült a gyanú, hogy a cégek összehangolták áraikat.
Brüsszeli közlés szerint a kartellgyanú olyan cégeknél merült fel, amelyek biztonsági öveket,légzsákokat és kormánykerekeket állítanak elő.

Az érintett cégeknél már kedd óta tart a vizsgálat. A Magyarországon is érdekelt svéd Autoliv - amely biztonsági öveket és légzsákokat állít elő - azt közölte, hogy a társaság két németországi telephelyét is átvizsgálták, és hogy mindenben együttműködnek a hatóságokkal.

Olvasóink írták

  • 1. igazságkereső 2011. június 11. 16:22
    „Na meg a bankok is kartellba tömörültek nálunk Magyarországon, épp ezért érvényes az a szlogen sajnos, hogy 1956-ban a tankok, 2008-tól pedig a bankok tették tönkre Magyarországot,miközben ők maguk 350 milliárd forint tiszta hasznot könyvelhettek el ügyfeleik hiteltartozásai megduplázása révén!! Csak azt lenne jó most már megtudni,hogy hol maradt a PSZÁF, a Fogyasztóvédelmi Hatóság ellenőrzése,hisz a napnál világosabb,hogy a bankok szó szerint becsapták ügyfeleiket akkor, amikor a "devizahitel" irányába terelték ügyfeleiket, azaz jogi terminológiával élve,előre megfontolt szándékkal tették azt amit tettek!!Állami szinten miért is nem indítanak pert ezen bankok ellen,hiszen Dr.Boros Imre és Torba Tamás közgazdászok világosan meg is írták a bankok ilyentén csalását az ügyfeleikkel szemben!! Ugye nem fog elmaradni a jog-és igazságszolgáltatás,mert az ügyfelek a Magyarországon működő bankokkal szemben eleve pervesztesek lehetnek csak.Az állam jó hírnevének megőrzése címén a kormányzat igen is indíthat pert a csaló bankokkal szemben,hogy az "Adósrabszolga devizahitelesek"-et / Torba Tamás Tamás cikke,Magyar Nemzet,2011.május 28.szombat / végre és végleg felszabadíthassa! Van rá kormányzati bátorság?!!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mégis csírák okozhatják a hasmenésjárványt

Németország - A pünkösdi ünnepek előtt némelyest fellégezhet Németország: a hatóságok péntek… Tovább olvasom