Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 19°C Még több cikk.

Kiharapta, majd megette fia szemgolyóit

Egyesült Államok - Saját magát is életveszélyesen megsebesítette egy fejszével a megőrült apa. A rendőrség szerint a Bakersfieldben élő amerikai apa előbb kiharapta, majd pedig megette kisfia szemgolyóit - olvasható a Hírszerzőn.
A bíróság előtt lévő papírokból az is kiderült, hogy a 4 éves fiú másik szeme is menthetetlenül megsérült. A kiérkező rendőrök azzal szembesültek, hogy a fiúnak hiányzik az egyik szeme, ő pedig csak annyit tudott nekik mondani, hogy: "Apa kitépte és felfalta a szememet."

A nyomozók egy közeli háznál találták meg az egyébként kerekesszékben élő Mendozát, aki akkor már saját magát is életveszélyesen megsebesítette egy fejszével. A fiút is súlyos sérülésekkel találták meg, a szemén kívül a kezén is találtak olyan nyomokat, amely az apától származott.

Az orvosi jelentés szerint a fiú bal szeme és annak idegei teljesen hiányoznak, míg a jobb szeme megvan ugyan, de olyan szintű károsodást szenvedett, hogy nem tudták megmenteni a látását.

Olvasóink írták

47 hozzászólás
 • 47. daimler 2009. május 21. 18:42
  „ahogy lekerült a kezdőlapról, rögtön nincs hőbörgés..:)
  hát kb. erről beszéltünk, ugyebár.”
 • 46. bjela1980 2009. május 20. 20:24
  „Jajj de kis okosak vagytok. Engem pedig mellbevágott a történet!”
 • 45. stratus 2009. május 20. 18:51
  „Nem szívesen,de tudod úgyis, hogy értem. Egyébként egy vállalkozó kedvű kiéheztetett macska is megteszi, ha már a technikai megoldásokról beszélünk. De tréfán kívül, az igazán elrettentő a "Szemet szemért, fogat fogért, életet életért" elv lenne, az ítélkezésben. Nem igazán érdekelne, hogy őrült az illető vagy sem. Ha szenvedést okozott - szenvedjen.”
 • 44. daimler 2009. május 20. 17:38
  „azaz kiharapnád és megennéd a szerkesztő szemét?:)”
 • 43. stratus 2009. május 20. 17:19
  „ha ítélkezhetnék : jus talionis”
 • 42. Celtis 2009. május 20. 15:41
  „antikos: Ki tudja.”
 • 41. antikos 2009. május 20. 15:22
  „Rájöttem, tesztelnek bennünket az ördögök...”
 • 40. daimler 2009. május 20. 15:07
  „39: ott a pont a második bekezdésért.”
 • 39. Celtis 2009. május 20. 14:53
  „joy: A DéMOn-nak az én értelmezésemben az az elsődleges feladata, hogy elfogulatlanul és a valóságnak megfelelően tájékoztasson. Ebbe pedig beletartozik az is, hogy az egyes híreket a valóságos súlyuknak és előfordulási gyakoriságuknak megfelelően válogatják be. Lehet, hogy egy lap meg tudja tölteni minden számát mondjuk a nemzetközi pornóbiszniszben történt eseményekkel, az édesanyjuk torkát elharapó csecsemőkkel és a délelőtt tízkor a piroson áthajtó kerékpárossal, sőt minden hír akár még igaz is lehet önmagában, de hogy a végeredmény hűen tükrözné a valóságot, azt kétlem.

  Ha pedig komolyan vesszük azt az elvet, hogy a megnövekedett hatalommal megnövekedett felelősség is jár, akkor rögtön a DéMOn másodlagos feladatává válik az is, hogy önmaga a társadalomra gyakorolt hatását fölismerve olyan módon nyilatkozzon meg, ami pozitív irányban építi a világot és a jövőnket, nem kiirtja azt a kis jóérzést is, amely még esetleg maradt az emberekben.”
 • 38. joy 2009. május 20. 14:30
  „Csupán addig lesznek ilyen hírek, amíg őrült emberek élnek!

  A DéMOn-nak az a feladata, hogy tájékoztasson, nem az, hogy a "széplelkeket" ápolgassa.”
 • 37. flexsnake 2009. május 20. 14:22
  „A DM online nem keverendő a nyomtatott verzióval, ne is tessék úgy kezelni. Nincs azon a színvonalon. Tessék cseszegetni a firkászokat hogy javuljon. Az is jó lenne ha az előfizetőknek a teljes tartalom, a nyomtatott ,elérhető lenne pdfben. A régiek is. Mert 2 nap múlva megy ki a tobi alá, csak megszokásból járatom.”
 • 36. alexander 2009. május 20. 14:14
  „Nincs arra szó, hogy aki ezt a cikket olvasva azt mondja, hogy ez nem idevaló. Egyébként ezt semmilyen újságban nem jelentettem volna meg. Ki lehet az az állat, aki ezt a cikket előbányászta és berakta?”
 • 35. Celtis 2009. május 20. 14:09
  „daimler: Úgy tűnik, a Délmagyar inkább a szerkesztői és szerzői anyagi biztonságának megalapozásáért van.”
 • 34. Celtis 2009. május 20. 14:07
  „Csak még egy rövid gondolat: nekem föltűnt, hogy harminc hozzászólóból gyakorlatilag senki nem a cikk tartalmára reagált, hanem a lapban való létjogosultságáról indult el vita. Ez is mutat valamennyit arról, hogy mennyire is volt közérdekű maga a cikk.”
 • 33. daimler 2009. május 20. 14:06
  „És ha esetleg valakinek nem tűnt volna fel: "A bíróság előtt lévő papírokból az is kiderült..." Szóval már bírósági szakban vagyunk.
  Utánanéztem az esetnek, mert ma különösképp sok időm van hülyeségekre. Április 18-án történt (és a bakersfield.com szerint sokkal összetettebb, mint a mi verziónk).
  Kérdés: milyen valós(!) hírértékkel bír egy egy hónapja Kaliforniában történt esemény a délmagyar olvasói számára? Mert az ugye nem kérdéses, hogy a délmagyar az olvasók tájékoztatásáért van, ugye?”
 • 32. flexsnake 2009. május 20. 14:02
  „30, helyi lap külföldi hírek rovata.”
 • 31. flexsnake 2009. május 20. 14:01
  „27. http://www.biztonsagosinternet.hu/node/93
  De valahogy a police.hu-ról is el lehet jutni egy magyar fejlesztésű ingyenes programhoz. Attól hogy nem trágár még a szó-előfordulás alapján képesek a szoftverek hatásosan szűrni. Ahány program annyi féle. A beszélni nem tudó webrobotom önállóan pár hét alatt felhasználói segítséggel már értelmes mondatokat rakott össze. Egy program lehet intelligens is. :)”
 • 30. misztral 2009. május 20. 13:55
  „Teljesen egyetértek Celtis és Sima hozzászólásaival. Köszönöm a Brecht-idézetet, nem ismertem.

  És még néhány gondolat: nagy tévedés, hogy az ilyen hírek csak a gyerekek gondolkodására károsak! Ilyen töménységben kapva (a gyakran egyedi, távoli - tehát egy helyi lapba semmiképpen sem illő), a végletekig szélsőséges borzalmakról szóló híreket, a felnőtt embernek is elég nagy józansággal kell látnia a világot ahhoz, hogy ne süllyedjen mély kétségbeesésbe. És sokak józan eszét éppen az ilyen és ehhez hasonló hírek és a média aránytévesztése koptatja el.”
 • 29. flexsnake 2009. május 20. 13:52
  „24. mondom hogy akkor ilyen ,,isten szeret" oldalakat kell látogatni. Aztán nem csodálkozni ha a nagymami beengedi az álruhás vízszerelőt és kifossza vagy megerőszakolja esetleg fel is darabolja. Az emberekben nem szabad megbízni csak úgy.

  ,,A világ azért ilyen mert megteremtetted saját démonaid amik csak a fejedben léteznek. Ezeket a démonokat azért nem tudod elpusztítani mert folyamatosan teremted őket újra mikor küzdesz velük. HA nem küzdesz a démonaid ellen nem erősödnek meg és tudsz velük együtt élni akkor is ha csak a fejedben vannak és senki sem látja"
  Azazel

  25. hogyan működik nem tudom mert nem látom. De azt igen hogy én hogy építeném fel. Az új hírek kerülnek előre a motor a PI alapján tartaná a főoldalon hogy az érdeklődésre számot tartó cikkek jól láthatóak legyenek. Ennek aránya lenne 20%régi, látogatott 80%újonnan bevitt.ÉS ezt a motor szépen le is tudná kezelni. Persze csak akkor ha ez már nem web 2. hanem web 3. ahol a látogató gondolatait is térképezi a reakciói alapján a motor. Na az olyan újság lenne amiben akkor harapnának ki szemet ha sokan akarják. Ehhez volna még egy DSA szintű azonosítás, és visszajelzés hogy mennyire pozitív vagy negatív egy cikk az olvasó szemében. Erre vannak még a kőkorszaki felmérések is. Nem emlékszem rá mikor volt hogy megkérdezték volna az olvasót: ön miről szeretne tudni? Attól hogy online még messze van a kommunikációtól.”
 • 28. Gaia 2009. május 20. 13:52
  „19. Tuti, hogy fóka? Nem véletlenül hörcsög?”
47 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bolíviai ügy: továbbra nincs bizonyíték Tóásó Előd ellen

A védőügyvédnek eddig a nyomozati jegyzőkönyvbe sem volt lehetősége belenézni. Tovább olvasom