Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Kimutatták Strauss-Kahnn spermáját a szobalány ruháján

Egyesült Államok - A DNS-vizsgálatok igazolták, hogy Dominique Strauss-Kahnnak, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) volt vezetőjének a spermáját találták meg annak a szobalánynak a ruháján, akit a francia politikus állítólag megerőszakolt.
A New York-i rendőrség állítólag vasárnap eljutatta el a DNS-tesztek eredményét a francia hatóságoknak - írja az atlantico.fr francia hírportál, amely szerint valamikor hétfőn ismertetik hivatalosan az újabb terhelő bizonyítékot.

Ez felboríthatja Strauss-Kahn ügyvédeinek a vád gyengeségeire építő stratégiáját is. Az eredeti elképzelés szerint, a szexbotrányok esetében bevett módszerrel, a feltételezett áldozat szavahihetőségét szeretnék kikezdeni.

"A legkisebb hazugsága is ellene fordítható" - mondta a DSK-ként is gyakran emlegetett politikus egyik védőügyvédje. Kiderülhet például, hogy a guineai születésű 32 éves szobalány hazudott azért, hogy politikai menekült státuszt kapjon az Egyesült Államokban - folytatta az ügyvéd. A DSK által felbérelt magánnyomozók még a nő afrikai hazájába elutaznak, hogy ott a múltjában kutakodva esetleg terhelő bizonyítékokat találjanak.

A védelem másik pillérét a DSK és ügyvédei között zajló "nagyon őszinte" beszélgetések fogják adni. Az amerikai eljárásrend miatt "elsőrendűen fontos, sokkal inkább mint Franciaországban, hogy a védelem pontosan tudja, mit követett el a kliens. Az ügyvédek nem tapogatózhatnak a sötétben" - fejtette ki a Le Figaro című francia lapnak egy Amerikában és Franciaországban is praktizáló ügyvéd.

Olvasóink írták

 • 8. dodó 2011. május 24. 21:22
  „2011-05-24. 17:39 :: Három másik nőt is molesztált aznap a perverz IMF-es zsidó

  "Néhány órával a szobalány megerőszakolása előtt és után sem bírt magával Dominique Strauss-Kahn, az IMF volt vezérigazgatója: még szökése közben is kikezdett az egyik légikisasszonnyal a repülőn.

  Újabb szaftos részletek derülnek ki a Nemzetközi Valutaalap (IMF) lemondott vezéréről. Kiderült ugyanis, hogy miután a szállodából - ahol megerőszakolta a szobalányt - megérkezett a repülőtérre, még mindig igen felajzott állapotban volt, és néhány perccel letartóztatása előtt még a stewardesseket molesztálta. A zsidó bankár ugyanis az első osztály utasai szerint jól hallhatóan franciául azt mondta egy mellette elsiető légikísérőnek, hogy ,,szép segge" van. A Le Point című lap szerint az utasok meg is ütköztek ezen a kijelentésen.
  És ez még nem minden: a Sofitel hotelben dolgozói közül nemcsak a takarítónőt, hanem előtte két recepcióst is kinézett magának. Mindkettőjüket egy üveg méregdrága Dom Perignon pezsgővel próbálta felcsalni a szobájába, de a nők elutasították az ajánlatot. (Bors)”
 • 7. dodó 2011. május 24. 16:56
  „2011-05-24. 16:32 :: "Megpróbálták lefizetni Strauss-Kahnék a szobalány családját

  Pénzt ajánlottak a Dominique Strauss-Kahnt szexuális bűncselekménnyel vádoló szobalány Guineában élő, szegény rokonainak a volt IMF-vezér támogatói, cserébe azért, hogy a nő elálljon az eljárástól - közölte kedden a New York Post című bulvárlap.
  A szobalány az ügyészség védőőrizetében áll, így nem lehet közvetlenül kapcsolatba lépni vele, DSK támogatói ezért a hozzátartozóit környékezték meg - állította a lap egy francia üzletasszonyra hivatkozva, aki ,,szoros kapcsolatban áll Strauss-Kahnnal és a családjával". (MTI)”
 • 6. Larsson 2011. május 24. 09:39
  „A csóri szobalány nagyon kamuzik!”
 • 5. nanemaaa 2011. május 24. 09:24
  „Miiiii? Hogy ezért mások nem 50, hanem 100 dollárt szoktak kapni? Akkor engem megerőszakoltak!”
 • 4. horvathi 2011. május 24. 08:37
  „Szorul a hurok a cionista gazember nyaka körül.....”
 • 3. mitudomain 2011. május 24. 00:18
  „Csávókám vagy gyorstüzelő vagy valójában a szobalány is közösülni akart a mukival, csak nem kapott elég dodot.”
 • 2. bánki 2011. május 23. 18:37
  „Szerintem ezt Mengele követte el !

  Tuti rasszista indittatásdól, bár 30 éve hallott!”
 • 1. gumikacsa111 2011. május 23. 18:33
  „Tény: a nő leköpte magát:DDDD”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megölték a tálibok vezérét, Omar mollát - a tálibok cáfolnak

Megölték Pakisztánban az afganisztáni tálibok vezérét, Omar mollát - közölte egy magántévé hétfőn. A tálibok cáfolták a hírt. Tovább olvasom