Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

Kiskorú lányokat is futtattak magyar bűnőzők

Kiskorú lányokat is futtató magyar bűnözőket vett őrizetbe az olasz rendőrség Mestrében: a Velence melletti városban csütörtök hajnalban végrehajtott akció során három magyar kezére került bilincs, továbbá 4-5 lányt is előállítottak a rendőrkapitányságra ügyük tisztázására.

Az éjszakai pillangók elleni razzia kifejezetten egy magyar bűnbanda ellen irányult, amely csaknem húsz, 18 és 25 év közötti magyar lányt hozott Olaszországba és kényszerített prostitúcióra, de voltak közöttük 16-17 éves kiskorúak is.

Az olasz rendőröket is egy kiskorú magyar leány korábbi vallomása vezette a magyar leánykereskedők nyomára. Még 2009 októberében három kéjhölgyet állítottak elő, s köztük volt egy magyar kislány is. A kiskorú együttműködött a rendőrökkel, elmesélte, hogyan verbuválták a gyanúsítottak, akik árvaházak és fiatalokat segítő központok mellett szólítottak meg lányokat, bókokkal és olaszországi munkalehetőségre vonatkozó ígéretekkel győzködve őket. Itáliába érve, már Velence és Treviso tartományok útjain kényszerítették prostitúcióra őket.

A kiskorú magyar leány vallomását követően egy védett otthonban nyert elhelyezést, majd Magyarországon visszakerült anyja felügyelete alá.

Az olasz rendőrség közlése szerint a nyomozásban a magyar rendőrség is közreműködött.

Olvasóink írták

 • 3. szilléri 2010. július 30. 17:17
  „Moderáltak, de a rend kedvéért cigány bűnözők !

  Bemásolom, remélem 15 percet kapok a cenzor elftitől !!!!!!!!!!!

  ,,Magyarországi cigányokból állt az a banda, amelyet az olasz rendőrség Mestre városában vett őrizetbe ma reggel. A cigányok fiatalkorú kislányokat is futtattak prostituáltként.

  Az olasz razzia kifejezetten ennek a bandának a lefülelésére indult. Az ügyészség által megfogalmazott gyanú szerint a magyar állampolgárságú elkövetők mintegy húsz nőt tartottak fogságban és kényszerítettek prostitúcióra. Többségük 18-22 éves, de akadt köztük 16 és 17 éves is. Az áldozatokat mind Magyarországról csempészték Olaszországba."

  Végül is péntek van, csak van családod ?”
 • 2. dodó 2010. július 29. 17:32
  „Bizonyára csak a véletlen és az olasz rendőrség rasszizmusa miatt lehetséges, hogy ez a bűnbanda is magyarországi cigányokból áll.”
 • 1. RézmívesGyekszon 2010. július 29. 16:58
  „...gondolom, néhány napbarnított, szabadidejében bodzaszedéssel foglalkozó tezsvírem lehetett...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszűnik a 65 éves korhoz kötött nyugdíjazás

Nagy-Britannia - A kormány tervei szerint 2011 októberétől megszűnik Nagy-Britanniában a 65 éves… Tovább olvasom