Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 25°C Még több cikk.

Lámák bénították meg Dublin forgalmát

Dublin közlekedése meg tudja keseríteni az autósok életét, de most fordult elő először, hogy az ír fővárosban elszabadult lámák és kecskék okoztak hatalmas dugót.
A kavarodásért öt láma és két kecske volt felelős, az állatok Dublin legfontosabb körgyűrűjén, az M50-es úton szabadultak el, és nyolc kilométeres dugót idéztek elő. A "közlekedési gerillákat", végül a rendőrök helyezték biztonságba egy trélerbe terelve őket.

A lámák és a kecskék hétköznapjaikon egy cirkusz közönségét szórakoztatják az autósok helyett. Az egyik szállító azonban nyitva hagyta a kaput, így tudtak kiszökni.

"Főnökük", Alexander Scholl cirkusztulajdonos visszautasította a rivális cirkusz vezetőjének vádjait, miszerint szándékosan engedték ki a négylábúakat, hogy nagyobb figyelmet szerezzenek a Circus Sydney számára. Korábban egy elefánt és egy törpe kenguru is elkóborolt már. "Nem igaz, hogy figyelemfelhívó akció volt. Ha ezek a lámák autóval ütköznek és meghal valaki, kit tartóztatnak le, a lámákat vagy engem?" - reagált hevesen Scholl.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Energiatakarékos lesz az Eiffel-torony

Párizs egyik jelképére napelemeket szerelnek, hogy a torony saját maga állítsa elő a felhasznált energia egy részét. Tovább olvasom