Délmagyar logó

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -3°C | 3°C Még több cikk.

Lövöldözés a Harvardon

Meglőttek hétfőn egy férfit a világhírű amerikai egyetemen, a Harvardon. A rendőrség annyit közölt, hogy az áldozat megsebesült, de sem róla, sem a lövöldözőről nem közöltek részleteket.
Az amerikai Massachusetts állam, Cambridge nevű városánál lévő egyetem újságja, a "Crimson" azt írta, hogy az áldozat fiatal, és amikor megtalálták erősen vérzett, de tudatánál volt. Azt nem írták, hogy az áldozat egyetemista-e. A lövöldözés állítólag a Kirkland House nevű kollégium mellett történt. James DeFrancesco rendőrtiszt azt mondta az AFP-nek, hogy a meglőtt férfi stabil állapotban van, és kórházban kezelik. Nem ritka az iskolai lövöldözés az Egyesült Államokban - jegyzi meg az AFP -, de a Harvardon merőben szokatlan, ami történt. Május elején a Connecticut állambeli Wesleyan főiskolán halt meg egy diák, akire rálőttek, áprilisban pedig a Georgia Egyetem egyik professzora lövöldözött az intézmény színházában. Az ottani lövöldözésben meghalt a professzor felesége és még két ember.

Olvasóink írták

  • 1. comet 2009. május 19. 10:24
    „valami rohadtul nincs rendben az USA-ban. A baj az hogy ez a piff-puff lövöldözős mentalizmus rendesen benne van a külpolitikájukban is, ami a világ legerősebb katonai hatalmáról lévén szó, nagyon nem mindegy.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Borzalom: ötven lejért embert ölt

Románia - 50 lej értékű adóssága miatt vesztette életét Apácafaluban a 69 éves B. Alexandru, helyi… Tovább olvasom