Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Ma ismét jár a dallamos villamos Budapesten

A szerelvény mindkét kocsijában fiatal muzsikusok utaznak, akik a Deák tér és a Városház tér között ismerős és új dalokkal szórakoztatják az utazó közönséget.

A magyar dal napja előtt éppen egy héttel, ma ismét vágányra áll a zenészeket szállító nosztalgiajárat, a dallamos villamos Budapesten, ezúttal a 47-es vonalán. A szerelvény mindkét kocsijában fiatal muzsikusok utaznak, akik a Deák tér és a Városház tér között ismerős és új dalokkal szórakoztatják az utazó közönséget.

Az ötvenéves szerelvényen utazók kézbe vehetik a Port Magazin magyar dal napja különszámát, illetve a Zeneszövegkönyvet, a melyben a dallamos villamoson fellépő 15 zenekar dalai is megtalálhatók.

Az első kocsi 14 órakor indul a Deák térről, ezen az EnniHool és a Kontrolalter játszik, a 15 óra 45 perctől induló szerelvényen a Cherokee és a Popcsajok, 17 óra 30-tól a Varga Banda és a Napkutya, 19 óra 15 perctől a Kávészünet és a Kafkaz. A Városház térről induló járatoknál a következők lesznek láthatók és hallhatók: 14 óra 50-től a Zoom és a Tükezoo, 16 óra 35 perctől a Bogoz, illetve Kiss Barna és az utcazenekar, 18 óra 20-tól a Haszüna és a Kávészünet, a dallamos villamos utolsó indulási időpontja pedig 20 óra 5 perckor lesz a Tintás zenekarral és a Napfénypresszóval.

Az idei - immár hetedik - magyar dal napját egy hét múlva, szeptember 14-én vasárnap rendezik kilenc településen, valamint a fővárosban 12 helyszínen, mintegy kétezer fellépővel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Boko Haram több mint 50 tagjával végeztek

A műveletben a kormányerők három tagja súlyosan megsebesült. Tovább olvasom