Délmagyar logó

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 3°C | 13°C Még több cikk.

Megerőszakolták és megszöktetették a 15 éves lányt

Nagy-Britannia - Egy brit férfi elismerte a bíróságon, hogy az interneten megismert egy 15 éves lányt, akivel szexuális kapcsolatot létesített, majd Franciaországba utaztak.
A férfit januárban tartóztatták le, miután önként feladta magát a tizenéves lánnyal együtt a Franciaország északi részén fekvő Lille város brit konzulátusán. A férfi börtönbüntetésének mértékét a brit bíróság később közli.

A 49 éves Robert Williams-et az Anglia északi részén fekvő Grimsby városában állították bíróság elé. A férfi elismerte, hogy a tizenéves lányt interneten ismerte meg, majd együtt Franciaországba utaztak. Együttlétük alatt nemi kapcsolatot is létesített a 15 éves lánnyal. A bíró szerint ezért bizton számíthat hosszú börtönbüntetésre kiskorúak megrontása, és elrablása címén.

A brit férfit egyébként korábban már elítélték lopás, fegyveres rablás, és a közlekedés veszélyeztetése miatt. Újabb ügyében az ítéletet június 11-én mondja ki a bíróság.

Olvasóink írták

 • 6. kötekedő 2009. május 02. 21:39
  „Már a cím is eleve ellentmondó! Nem hagyta a sexet, de az erőszak után már önként távozott az illetővel? Akkor már ugye el kellett volna rabolja. Na ezért nem is érdemes tovább olvasni. AAAoooOOOHHHrrrRGGGHH”
 • 5. flexsnake 2009. május 02. 10:56
  „Az erőszak attól erőszak hogy az egyik fél nem egyezik bele. De még el is utazott a fószerral. Akkor az megrontás vagy valami de nem erőszak. Vagy csak nekem vannak súlyos szövegértési gondjaim?

  4. Hogy engem az ilyen mennyire tud irritálni... Még hivatalban is láttam olyan helyesírási bakikat hogy na.”
 • 4. Ági84 2009. május 02. 10:23
  „Sörpocak

  Nem kell csodálkozni, hogy a szerkesztő nem foglalkozik a cikkel, és hagyja úgy megjelenni, ahogy megírták.

  Két hete voltam a Corában, egy hatalmas plakát volt kirakva egy pulthoz, rajta valami pontgyűjtős szöveg, és jó nagy betűkkel a közepén virított az a szép magyar szó, hogy KIFELYEZETTEN.
  Megkérdeztem a hölgyet, aki ott ült, hogy ugyan hány ember nézte meg ezt a plakátot, mire megengedték, hogy így kitegyék, nem válaszolt. Ő maga sem vette észre, és egyetlen dolgozó sem.
  Néhány nap múlva javították.
  Ha ilyen előfordulhat egy nagy hipermarketben, akkor már nem is csodálkozom, hogy az interneten is előfordulnak kisebb-nagyobb bakik.”
 • 3. Grabowsky 2009. május 02. 09:18
  „Nem értem ebben mi a nagy hír, tán nem történnek ehhez hasonló esetek itt magyarországon is?”
 • 2. sörpocak 2009. május 02. 08:16
  „Megerőszakolták és megszöktették.
  Kedves DM újságírójai! Egy ember, az egy ember. Ez meg többes szám. Vagy az éjjel sokat ivott és mindenből többet lát?Ha meg átveszik, akkor a szerkesztő figyeljen már oda, mit nyomtatnak ki! Itt egy britt férfiról van szó, akivel a 15 éves lány elment, sexuális aktust létesített. Önként. Hogy a bíróság ezt csak megrontásnak és elrablásnak minősíti, az nem a mi dolgunk, de az az, hogy végre tanuljanak már meg helyesen és normálisan cikket írni, vagy másolni!
  Helyesen: Megerőszakolta és megszöktette a 15 éves lányt.
  Aki már ugye nem is olyan lány, pláne, ha nem annyinak néz ki. Személyit meg nem követelhetünk egyetlen női ismerősünktől sem.Fejlettebbnek néznek ki, mint az igazi koruk mutatná, neten meg annyit mondanak, amennyit akarnak.Van egy közmondás, nem véletlenül:a vén kecske is megnyalja a sót.”
 • 1. flexsnake 2009. május 01. 22:21
  „Akkor nemi erőszak vagy megrontás? Nem kellene átfogalmazni? Vagy megkérdezni valakit aki esetleg tudja hogy mi a különbség?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A lakosság negyedének ellátására elég állami készlet van

Több mint 40 országnak van vírus elleni gyógyszerből állami készlete - derül ki az amerikai Nemzeti… Tovább olvasom