Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 24°C Még több cikk.

Melegellenes játék ellen tiltakoznak homoszexuális csoportok

Puskával kell homoszexuálisokat lelőni a Watch out, behind you, Hunter! című játékban, amely óriási felháborodást keltett.
A játék még 2002-ben látott napvilágot. Bizonyos országokban - például Franciaországban - betiltották, máshol azonban elkerülte a cenzorok figyelmét - számolt be a 1Up (www.1up.com) hírportál. A meglehetősen egyszerű stílusú akciójáték története sem túl komplikált: a dzsungelben egy vadásszal sétálva puskával a kézben kell lepuffantani a meztelen homoszexuális férfiakat.

A Gay Armenia elnevezésű melegszervezet szerint a játék egyszerűen undorító, készítői gyűlölettel viseltetnek a melegek iránt. A szervezet tagjai egy blogbejegyzésben azt hangsúlyozták, hogy ezzel az ostoba játékkal kegyetlen viselkedésre tanítják a gyerekeket és ellenségnek állítják be a homoszexuálisokat.

A játék honlapjának tulajdonosa, Jean Christophe Calvet visszautasította a vádakat, és hozzátette: a játék készítőjét, Stéphane Aguie-t azzal bízták meg, hogy a vadászokat és az intoleráns embereket kigúnyolja, így ez a játék egyfajta tréfaként fogható fel. Azzal a készítők is tisztában vannak, hogy a leginkább tinédzsereknek szánt program politikailag inkorrekt, azonban a fiataloknak már fejlett a humorérzékük és témáját úgysem veszik komolyan.

Calvet emellett azt is megerősítette, hogy a francia honlapokról már régóta eltávolították a játékot, de a külföldi oldalakon még napjainkban is megtalálható. Népszerűsége éppen a botrány miatt egyre erősebb, így szerinte képtelenség is lenne megpróbálni teljesen eltüntetni az internetről - különösen a homoszexuális szervezetek felháborodott tiltakozása után.

Olvasóink írták

38 hozzászólás
12
 • 38. sima 2009. július 26. 19:46
  „Arról nem szól a cikk , hogy mi történik a vadászpuskával felszerelt játékossal, ha nem sikerül lelőni a meztelen homokosokat...pedig ez is érdemel néhány szót.
  Ha mellétrafál a puskával néhányszor , akkor a bozótból előront néhány homokos , és jól seggbe......a vadászt , és csak ez után jelenik meg a GAME OVER felírat.”
 • 37. floridaimagyar 2009. július 25. 22:17
  „Utalom a homokosokat, de a jatek otlete egy kicsit durva, be kell vallani.”
 • 36. boris013 2009. július 24. 18:13
  „34-Könyörgöm Flex értsd már meg!!!!!! Nem azzal van a baj, hogy van, hanem a marketingel. Ahogy felvonulnak ahogy előadták..... Ha ezt sem érted akkor komoly problémák vannak Veled. Így már értem miért kopnak ki a kommentezők.”
 • 35. boris013 2009. július 24. 18:08
  „30- De a Nyomika show is zavar és nem is kapcsolok oda, de orrba-szájba reklámozzák. Mást is zavar jól meg is büntették az RTL-t. Tiltja a törvény a sekrestyésfiúkkal ... és ha kiderül akkor meg is büntetik amennyire a törvény engedi és bizonyítható. Amit a keresztény egyház képvisel azért arról ne feledkezzünk meg. Az hogy a papként vonaglik a közrend és jó erkölcsbe ütközik és azt már a törvény tiltja. Probáltak volna mohamed papnak öltözni. Az arabok az országot már eltüntették volna. De Flaxsnake, biztosíthatlak az én adóforintjaimból védik a felvonulókat, vagy Te valami VIP vagy, hogy a Te adódat arra költik amire akarod. Ne legyél ideges....”
 • 34. flexsnake 2009. július 24. 18:06
  „Ki kell mondani hogy mindenütt joguk van a ratyiknak a neonácik és kirekesztők ellen fellépni. A közbiztonság érdekében pedig a rendőrség megerősítve fogja idén felügyelni a menetet. Aki fél kilométeres távolságon belül gynús azt ellenőrizni fogják. Akinél meg veszélyes eszköz van az már megy is az őrsre. Ez van, vagy van szabad véleménynyilvánítás vagy senkinek nincs.”
 • 33. flexsnake 2009. július 24. 18:02
  „se jobboldali se nemzeti gondolatokat nem olvastam. Náci és fasiszta ideólogiákat szoktak kommentelgetni. CSak a hülye akarja ráhúzni szálasira a nemzeti jelzőt és hitlerre a jobboldalit...”
 • 32. flexsnake 2009. július 24. 18:01
  „31. nem ülök a szerkesztőségben, semmi közöm hozzájuk. Itt álok lent a volgával és várom a sötétedést hogy elvigyünk az elvtársokkal :D
  Neked vastagon legfeljebb a billiben lehet benne a kezed. Már megint jösz a kisebbséggel mikor még mindig a szexuális hovatartozás a téma. Ebben az életemben már biztosan nem leszek buzi, nem vonz, sőt eléggé irritál. De az sokkal jobban ha valaki elvakultan csak és kizárólag azt hiszi csak és ő létezik mindenki más csak a mátrix szülötte.”
 • 31. boris013 2009. július 24. 17:57
  „Bocs még az jutott eszembe, hogy a magyar az egyik legtoleránsabb nép a világon. Aki mást mond az szerintem uszító és gyülöletkeltő. Csak ezzel a kisebbségek már nagyon visszélnek és már kezd mozgolódni az ország. Szerintem Flexsnake ebben a Te kezed is vastagon benne van itt a Délmagyar kommentjei között. Borzasztóan provokálod az embereket. Szerintem Téged ezért még fizetnek is. Ott ülsz a Délmagyar szerkesztőségében és aki csak egy kicsit is nemzeti vagy jobboldali gondolatokat ír le, abba már rögtön bele is kötsz. Nem baj. Erre való az internet. Én biztos nem foglak feljelenteni....”
 • 30. flexsnake 2009. július 24. 17:56
  „29. az nem zavar hogy a mounikashoban lekurvázzák egymást az iqbetyárok? Nem zavar úgy egyébként a szexuális téma már napközbeni megjelenése is? Rendesen le kell menni agyilag valakinek hogy egyáltalán papnak öltözzön, meg is vetem a keresztény egyházat de szabad ember szabad országban azt csinál amit szabad. Nem tiltja egyetlen törvény sem hogy homoszexuális papok felvonuljanak :)
  Azt tiltja hogy a gyónás közben jól megizéljék a sekrestyésfiókat meg az elsőáldozókat.... Szóval hol is a probléma? A keresztény egyházzal? De hogy jönnek ide a ratyik?
  Nem a te adóforintjaidból bédik a közrendet a rendőrök, a tiédből a terroristát etetik az előzetesben, az enyémet meg nyugodtan költhetik a biztonságra.”
 • 29. boris013 2009. július 24. 17:49
  „Kedves Flexsnake! Természetesen nincs igazad. A tévé teli van a nemi életükkel. A híradóban minden csatorna beszámol a meleg felvonulás napjáról. Ahol pap ruhában keresztel a kezében párzó mozdulatokat véget egy rózsaszín tangás fiún egy felvonuló. Ezt magyarázd meg légyszíves. Engem ez zavar. Ráadásul úgy hogy egy teljes páncélba öltözött elit rendőr ezred védi az én adóforintjaimból. Sokba kerül ez nekünk, hogy ők ott ugráljanak.”
 • 28. flexsnake 2009. július 24. 16:53
  „27. én csak azt nem értem hogyan találkozol ezzel? Kimész tojást dobálni és fel vagy háborodva? HA nem érdekel a bélyeggyűjtés nem megyek bélyegbörzére. Minden embernek joga van a szabad és békés demonstrációhoz. Ez nem okoz problémát egyetlen más országban sem. A Love Parádé és a Budapest Parádé is egy ilyenből alakult ki. Már régen nem arról szólt. Ha tudod hol a határ akkor nem okoz problémát. Tudtommal még egyetlen ratyi sem mászott be heteró hálószobájába hogy megizélje. Ha nem érdekel akkor nem nézem, ez ilyen egyszerű.Pont a tiedhez hasonló hozzászólások miatt van meleg büszkeség napja. Nem volna, ha nem foglalkoznánk ennyit vele. Lecsengene és élné mindenki úgy az életét ahogyan akarja.
  Azzal meg vitatkoznék hogy nincsenek elnyomva mikor pesten az alúljáróban ,,mocskos buzi" felkiáltásokkal rugdosnak nagy ,,hazafiak" két ratyit mert azok nőnek voltak öltözve. Nem lett belőle ügy, hiszen nem fognak bemenni feljelentést tenni mert valahogy ott is ,,úgy " állnak hozzá a dolgokhoz.
  El kell fogadni ők ilyenek, senkit nem bántanak vele. Ki lehet kerülni.”
 • 27. boris013 2009. július 24. 16:20
  „Ha jól emlékszem amikor az anális és az orális szexről írt a délmagyar akkor is sokan fel voltak háborodva.... És elég sokszor számonkérik azt is miért bulvárosodik el az újság. Úgyhogy szerintem az a probléma, hogy nem kíváncsi a többség a meleg kisebbség büszke felvonulására, mert azt valamiért nem érti, hogy mi szükség van rá, hogy tüntessenek valamiféle elnyomás(?) miatt. Tényleg egyszer szeretnék már beszélgetni egy homoszexuális jogvédővel aki szerint a buzik el vannak nyomva. Szerintem egész jól elboldogulnak az életben. Semmi közünk heteroszexuálisoknak a homoszexuális szerelmi életükre és nem szeretném ha az orrom alá dörgölnék. Fordítva például: egy melegbárban hetero büszkeségnapot tartanák.”
 • 26. flexsnake 2009. július 24. 16:04
  „Ahol nincs buzizás meg nulltolerancia, egy ratyi parádé sincsen. Amikor valamit el akarsz nyomni, na akkor kezd el integetni meg kiabálni. Ha normálisan kezelnék a dolgokat akkor a kisebbség viszonyulna a többséghez de ha a többség eleve a kisebbséget nyomja el , már mindjárt van ok. Ez is egy olyan dolog hogy ha rendőrviccet mesélsz rendőröknek, mindig lesz egy aki vérig lesz sértődve. A többi meg érti a poént. De persze talán nem is kellene azt a képzeletbeli határt feszegetni.
  Az a probléma hogy vannak ratyik? Ez ellen képes valaki hadonászni? Ember! 2009van és a dm az orális szexre oktat és az análszex 5 szabályát írja meg. És neked az a probléma ha egy évben egyszer 10 ratyi rázza a seggét a téren. A kutyát nem érdekli :D A gond nem, itt van. Ott van a fejekben.”
 • 25. maradando 2009. július 24. 15:20
  „Börtöneinkben nem fenyegetné a homoszexuálisokat a fegyveres támadás réme.! Sőt! ! Sok apró kis kalandban lenne részűk ! :))”
 • 24. Zejko 2009. július 24. 13:50
  „A rambo jatek is serto a heteroszexualis Laoszi katonakra :D”
 • 23. boris013 2009. július 24. 13:28
  „Ez is olyan ingyenreklám a játéknak. Biztos sokan fogják majd ezután keresni. Én annak idején a www.mellesleg.hu - ról töltöttem le. Ha nem tudod lelőni őket akkor kegyetlenűl megerőszakolják a karakteredet. Amúgy meg olyan nehezen tudtam elmagyarázni a gyereknek, hogy mi a homoszexualitás. Ömlik a tévéből a homoszexualitás főműsoridőben. Egy óvodás már ki se tudja kerülni mert megtámadják az homoszexualitásukkal a buzik, és a gyerek kíváncsi, megkérdezi. Miért kell ennyi buzizás, amikor szerintem nem is üldözik. Ha meg igen, akkor természetesen ahogy fletó mondta el lehet menni. A kisebbség ne akarja már ráerőltetni a többségre az akaratát, egyéniségét ha erre nem vevő a többség. Engem meg inkább ez zavar. De nem fogok természetesen egy buzit sem emiatt üldözni, megverni stb... Csak annyit kérnék hagyjanak békén a hálószoba szokásaikkal.”
 • 22. flexsnake 2009. július 24. 11:27
  „Szerintem ez is olyan mint az irigymirigy betiltott cigányos adása :D
  Egészen addig nem tűnt a nézőknek sértőnek amíg nem mondták hogy az sértő :D”
 • 21. flexsnake 2009. július 24. 11:25
  „moderálva”
 • 20. Állampolgár 2009. július 24. 11:18
  „7.) Ott a pont! ;)”
 • 19. 620829 2009. július 24. 11:16
  „a kulcs a zárhoz illik és fordítva és nem azár a zárhoz és kulcs a kulcshoz...igenis minimum deviáns az a módi,amiről itt szó van............az igazi véleményeim nem írom le,mert ...szóval hosszú----szegény mások a szadesz megszünik...mi lesz így a buzikkal és a kábszeresekkel.....és a síró és bevalló államtitkárral aki bevalja, hogy biológiai undor és röhej amit megérdemelmnek!!!!!!!!!!!!”
38 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Washington nem zárja ki Grúzia újrafelfegyverzését

"Grúzia a NATO-csatlakozás útját választotta, ezt az Egyesült Államok támogatja" - emlékeztetett az… Tovább olvasom