Délmagyar logó

2016. 12. 11. vasárnap - Árpád -2°C | 7°C

Moldovában elfogadták a pedofilok kémiai kasztrálását

Az ezentúl az elítélt pedofilok és egyes erőszaktevők Moldovában kémiai úton kasztrálhatóak lesznek.
Kémiai úton kasztrálhatóak lesznek ezentúl az elítélt pedofilok és egyes erőszaktevők Moldovában; a chisinaui parlament kedden fogadta el a szigorú büntetést lehetővé tevő törvényt, amely idén júliustól lép hatályba.

A törvényhozók azzal érveltek az új szabályozás mellett, hogy az elszegényedett volt szocialista ország vonzza a nyugati pedofilokat. Az utóbbi időben több olyan eset is megrázta a moldovai közvéleményt, amelyben amerikaiak vagy más nyugatiak követtek el erőszakot gyerekeken - mondta el Valeriu Munteanu liberális képviselő.

Az új szabályozás, amelynek értelmében az elítélt pedofilokat mindenképpen kasztrálják, míg a nemi erőszakt elkövetőkről egyenként dönt a bíróság, a külföldi állampolgárokra is vonatkozik.

Az elfogadott kémiai úton történő kasztrálás voltaképpen egy hormonkezelést jelent, amelynek során tesztoszteronszint-csökkentő hormonokat adnak be az elítélteknek, akinek így megcsappan a szexuális vágyuk és a termékenységük is.

Olvasóink írták

  • 2. mazsolaszolo 2012. március 06. 19:13
    „Nyílván azt nem tudják a szigorkodó moldávok, hogy a pedofilok között nők is vannak (nem is kevesen) - rajtuk édeskeveset segít holmi hormonkezelés. A férfiakon sem sokat, mert a pedofília nem hormon-, hanem erőst pszichés gyökerű gond. Mint oly sok minden más. De hát a moládvok sosem voltak valami nagy eszek. Hogy mást ne mondjak, náluk dívik erősen a kecske-pásztor szerelem is...

    A börtönbüntetés szerintem kiváló, főként, ha nem egy-két évet kapnak; ott a rabtársak szoktak arról gondoskodni, hogy ne legyen soha többé a delikvensnek székrekedése. Van, ahol élve sem szokott kijutni a cellából: "önként" távozik az élők sorából.”
  • 1. varadipal 2012. március 06. 15:16
    „Az én javaslatom a sebészkés.Mi is elfogadnánk.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A magyar nemzeti ünnephez igazítja ülésrendjét a román képviselőtestület

A magyar nemzeti ünnepre való tekintettel választókerületeikben töltik március 15-i munkanapjukat a… Tovább olvasom