Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Orvosa szerint gyógyszerfüggő volt Michael Jackson

Azt állította Michael Jackson orvosának szóvivője szombaton, hogy a doktor nem gyanúsított, és Conrad Murray megjelent a popsztár családjának tagjai előtt, akikkel órákon keresztül beszélt, hogy tisztázza magát.
Murray, aki szakterületét tekintve kardiológus, feltehetőleg az egyetlen ember, aki Jacksonnal volt, amikor csütörtökön meghalt. A doktor szombaton megjelent a Los Angeles-i rendőrségen, hogy ügyvédje kíséretében megtörténjen második kihallgatása. Szóvivője a szombat este kibocsátott közleményében úgy fogalmazott, hogy a kihallgatáson tisztáztak bizonyos ellentmondásokat. "A nyomozók azt mondták, hogy a doktort nem tekintik gyanúsítottnak, csupán tanúnak a tragédiában"- közölte Miranda Sevcik, aki hozzátette: Conrad Murray - aki Las Vegasban és Houstonban is praktizál - Jackson halála óta nem mozdult kis Los Angeles-ből, és amikor a haldokló popsztárt " bevitték a kórházba, a doktor órákon át ott volt a családtagokkal, akiket ő is vigasztalt".

Médiajelentések szerint Jackson-nak - aki évek óta küzdött gyógyszerfüggőségével - Murray Demerolt, egy nagyon erős fájdalomcsillapítót adott be injekcióval, röviddel a halála előtt. A popsztár májusban fogadta fel Murray-t, amikor készült a 50 koncertre tervezett visszatérő londoni turnéjára, ami júliusban kezdődött volna. A turné jogtulajdonosa, az AEG nevű cég. A vállalat vezérigazgatója, Randy Phillips azt mondta, hogy Jackson nagyon bízott Conrad Murray-ben, aki láthatólag törődött a sztárral. Az 51 éves doktornak egyébként tiszta a múltja orvosi értelemben.

Közben megszólalt Michael Jackson három gyerekének volt dadája, aki a brit Sunday Times nevű újság szerint azt állította, hogy a múltban többször is meg kellett hánytatnia a popsztár, hogy megtisztuljon a gyomra a sok fájdalomcsillapítótól. A 42 éves Grace Rwaramba, akit decemberben váratlanul elbocsátott a popsztár, azt mondta, hogy Jackson a fájdalomcsillapítók rabja volt. "Volt olyan időszak, amikor olyan állapotba került, hogy nem engedtem a közelébe a gyerekeit "- közölte a volt dada, aki hozzátette: a helyzet annyira romlott, hogy arra kért Jackson anyját, Katherine-t valamint nővérét, Janetet, hogy beszéljék rá a popsztárt egy elvonó kúrára. " Michael azonban ellenem fordult, és árulónak nevezett."- mondta a volt dada.

A ruandai születésű volt dada több mint egy évtizeden át dolgozott Jacksonnak, előszőr az irodájában mint asszisztens, majd dadaként az 12 éves ifjabb Michael Jr., a 11 éves Paris és a hét éves kis-Michael mellett. A volt dada szerint nehéz volt a gyerekek kapcsolata apjukkal. Példaként elmesélte, hogy egyszer a kis-Michael apja dalait énekelte testvérei és előtte, amikor egyszer csak berobbant a szobába Jacko, aki rettentően dühös volt, és a gyerekek rémülten hallgattak el. A három Jackson-gyerek sorsa egyelőre bizonytalan. Sajtójelentések szerint a mesterséges megtermékenyítéssel fogant két idősebb gyerek biológiai anyja, Debbie Rowe valószínűleg rövidesen jogi csatába kezd a gyerekek "megszerzéséért".

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Misebortól volt ittas az autót vezető pap

A megengedettnél magasabb alkoholszintet mutatott ki a szonda Olaszországban egy katolikus papnál,… Tovább olvasom