Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 22°C Még több cikk.

Pornóst nyert egy hónapra a 16 éves fiú

A tinédzser egy internetes oldal játékán nyert.
Nem mindennapi díjat nyert egy 16 éves orosz fiú egy online játékon: a tinédzser egy teljes hónapot tölthet együtt a híres pornósztárral, Ekaterina Makarova-val - írja a Daily Mail online kiadása.

Ruslan Schedrin egy számítógépes játék internetes oldalán nyert, ő volt a 100 ezredik látogató.

A diák a hír hallatán majd kiugrott bőréből örömében, azonnal felhívta a barátait, hogy elmondja nekik, mekkora szerencse érte. Édesanyja és nővére azonban teljesen megdöbbentek.

- Ellenzem a dolgot, a fiamnak tanulnia kell, vizsgái lesznek - nyilatkozta Ruslan anyja, Vera Schedrina. A nő a nyereményt inkább 100 ezer rubelre váltaná.

- Vajon mi lett volna akkor, ha ezt a díjat egy nős férfi nyeri meg, vagy egy fiatal lány, hiszen ők is játszanak számítógépes játékokkal? - tette fel a kérdést a fiú 17 éves nővére, Diana Schedrina.

A 20-as évei közepén járó Ekaterina Makarova három hónapja egyezett bele, hogy fődíj lesz a játékon.

A színésznő még nem találkozott a Ruslannal, azt mondja viszont, hogy a 16 éves kor tökéletes arra, hogy függetlenné váljon valaki.

- Sokat beszéltünk a szervezővel, hogy lehet, kiskorú lesz a nyertes. Majd megbeszéljük vele, mit akar, hol töltsük az időt - nyilatkozta Ekaterina, aki külföldre szeretne utazni.

Arra a kérdésre, hogy lesz-e szex, azt válaszolta a felnőttfilmes, hogy nem tervez együttlétet, de az élet az élet. Bármit hozhat a sors. Hozzátette: a fiatalabb fiúk sokszor keresnek tapasztalt lányokat.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hazarepítették a németek az önként távozó afgán migránsokat

A németek szerint ez jelzés is, hogy távozniuk kell azoknak, akik nem szorulnak védelemre. Tovább olvasom