Délmagyar logó

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -4°C | 5°C Még több cikk.

Prostitúcióra kényszerített magyar kislányt szabadítottak ki Olaszországban

A vicenzai hatóságok szombati beszámolója szerint a 14 éves kislányt Magyarországon rabolták el, s úgy kényszerítették fizetett szexre autós kliensekkel, hogy hamis okmányaiban 18 évesnek tüntették fel.
A magyar lánynak azonban néhány napja sikerült telefonon felhívnia anyját, aki mindezt jelezte a magyar rendőrségnek, s a vicenzai rendőrség Michele Marchese vezette járőrszolgálata végül az Interpoltól kapott értesítést. A kislány annyit mondott el édesanyjának, hogy Vicenzában van, s egy nagy kék házban tartják, már hónapok óta prostitúcióra kényszerítik. Az olasz rendőrök magyar kollégáiktól megkapták azt a telefonszámot, amelyről a leány anyját hívta, s Marco Peraro ügyész utasítására megfigyelés alá vették a mobilt. Hamarosan be is mérték a készüléket Treviso és Mestre között: a kislány megint az utcán "dolgozott". A rendőrök rátaláltak, behozták a kapitányságra és kihallgatták. A magyar kislány - aki vasárnap tölti be a 15. életévét, s hamarosan újra találkozhat családjával - vallomása alapján beazonosították a vicenzai Creazzóban azt a villát ahol fogva tartották. A nyomozás még tart az ügyben.

Olvasóink írták

 • 5. dodó 2009. október 18. 20:59
  „3. hozzászólás pátfalvibagarolosgyerek 2009.10.18. 04:59

  Magyarországi cigányok az olaszországi brutális lányfuttatók 2009. október 18. 18:09

  "Védett helyen van az - pont ma, vasárnap 15. születésnapját betöltő - kislány, akit a Mestre-Tarvisio közötti Mogliano Veneto utcáján szabadítottunk ki a prostitúciót kézben tartó maffia hálójából"- mondta a nol.hu nak a vicenzai rendőrcsoportot vezető Michele Marchese.

  "A kislány elmondása szerint önként távozott Magyarországról: a nyáron ismerősökkel Németországba utazott, innen csalták hamis állásajánlattal tovább Olaszországba, ahol valóban fogva tartották prostitúcióra kényszerítve őt" - tette hozzá Marchese megjegyezve, hogy a meglepetést számukra nem a lány életkora okozta, sajnos egyre több a kiskorú prostituált.

  Első alkalommal láttak viszont magyarországi cigány lányt utcán dolgozni. Ez a románok, moldávok területe: a magyarországi nőket eddig kizárólag táncos szórakozóhelyeken vagy lakáson árulták."”
 • 4. floridaimagyar 2009. október 18. 19:52
  „Undorito mikre nem kepesek az emberek !!! Kotelet a bunosoknek!!!”
 • 3. apátfalvifaszagyerek 2009. október 18. 04:59
  „A jó édes qrva anyádat... már itt is...??? KÖTELET!!! (NE MODERÁLD!)”
 • 2. dodó 2009. október 17. 20:56
  „Magyar, vagy magyar állampolgár? ...Mert ugye, a futtatókat ismerve...”
 • 1. Rosmary53 2009. október 17. 19:42
  „Istenem, ez borzalom! Szegény kislány és szegény szülők, mit élhetnek át? Nem merek belegondolni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Koszovó és Macedónia elsimította határvitáját

Több hónapos tárgyalás eredményeként Koszovó és Macedónia megoldotta határvitáját; ezzel lehetővé… Tovább olvasom