Délmagyar logó

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -3°C | 7°C Még több cikk.

Puskával támadt a városvezetőkre Pennsylvaniaban - hárman meghaltak

Az 59 éves férfi vitában állt Ross Township kisváros vezetőivel, mert az önkormányzat meg akarta büntetni őt ingatlana gondozatlansága miatt.
Puskával támadt egy pennsylvaniai város vezetőire egy dühös lakos hétfőn, és megölt három embert. Az 59 éves férfit végül megfékezték, és saját fegyverével meglőtték - közölte egy szemtanú.

A férfi vitában állt Ross Township kisváros vezetőivel, mert az önkormányzat meg akarta büntetni őt ingatlana gondozatlansága miatt. Hétfő este - miközben az önkormányzati vezetők és több lakos ülést tartott a városházán - az épülethez ment, és puskájával többször keresztül lőtt annak falán, majd berontott az ülésterembe, és ismét tüzet nyitott a bent ülőkre.


A lövésektől három ember meghalt, másik kettő megsebesült. A férfit végül sikerült megfékezni, és dulakodás közben saját fegyverével meglőtték őt.

Az eseményeknek végig szemtanúja volt a Ponoco Record című lap egyik riportere, mert tudósított az önkormányzati ülésről a Philadelphiától 137 kilométerre északra lévő, 5500 lakosú településen. Chris Reber arra lett figyelmes a teremben, hogy kint lövések dördülnek el - legalább 10 -, vakolatdarabok pattannak le a falról, és leesik több kép - mondta. Kiosont a teremből, majd az épületből, és megbújt egy autó mögött. Látta, amint a támadó éppen visszamegy a gépkocsijához, és elővesz egy másik puskát. "Csak akkor döbbentem rá, hogy nem vicc az egész, amikor visszamentem az épületbe, és láttam, hogy több ember vérzik" - mondta.

Az ülésen részt vevő egyik tisztségviselőnek sikerült megragadnia és földre tepernie a támadót, majd dulakodásuk közben a fegyver eldördült, és megsebesítette az 59 éves férfit.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyarországon is megemlékeznek a hirosimai atomtámadásról

Magyarországon is megemlékeznek ma az 1945. augusztus 6-án a japán Hirosimát, majd három nappal… Tovább olvasom